Laatste update 28 december 2023 De horecasector heeft het de afgelopen jaren zwaar te verduren gehad en nog steeds kampen veel horecaondernemers met een onzekere……
Eerder berichtten we dat er voor uitzendbureaus een certificeringsplicht komt vanaf 2025. Door een advies van de Raad van State is deze certificeringsplicht gewijzigd in……
In de horeca is het personeel een essentieel onderdeel van het succes van een restaurant, café of hotel. Gemotiveerde medewerkers dragen bij aan een positieve……
In de wereld van flexibele arbeid spelen payroll en uitzenden een belangrijke rol. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee opties? Bij……
De horeca is een veelzijdige en dynamische branche, waarin heel veel mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling zijn. Of je nu net bent begonnen als……
In de agrarische sector zijn er heel veel uitdagingen waar je als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Je bent bijvoorbeeld vaak veel tijd kwijt……
Een eigen uitzendbureau starten doe je niet zomaar, het vraagt om een goed doordacht bedrijfsplan om succesvol te zijn. Dit bedrijfsplan kun je eigenlijk zien……
Het aannemen van seizoenskrachten kan een uitdaging zijn voor veel bedrijven. En als je ze dan gevonden hebt wil je deze waardevolle medewerkers misschien ook……