HR diensten

HR advies

Bij verschillende casussen rondom personeel geven wij graag HR advies. Van het optimaliseren van talent tot een ontslagprocedure.

HR projecten

Blijven HR projecten liggen? Wij adviseren in het plan van aanpak en ondersteunen in de uitvoering en implementatie waar nodig is.
Voorbeelden van projecten die we uitvoeren:

 • Performancemanagement optimaliseren
 • Functieprofielen implementeren
 • Een RI&E opstellen
 • HR beleid schrijven
 • Personeelshandboek opstellen
 • HR processen optimaliseren
 • Opzetten van een HR afdeling
 • Opzetten of optimaliseren van onboardingstrajecten

HR administratie

Ondersteuning nodig bij de salarisadministratie, opstellen van arbeidsovereenkomsten of personeelsdossiers? Wij zorgen er graag voor dat het achter de schermen aan niets ontbreekt.

Jobcoaching / loopbaancoaching

Staat een medewerker niet in zijn/haar kracht in de huidige functie of is een medewerker niet happy in zijn/haar functie? Een jobcoach kan hierin helpen om inzicht te krijgen in behoeften, kansen en kwaliteit van de medewerker en vanuit daar gezamenlijk een plan van aanpak te maken.

Re-integratie & verzuim

Nedflex HR diensten

Als ondernemer wil jij je focussen op de core business van je bedrijf en wil je het ook goed doen voor je medewerkers die hier een belangrijke bijdrage in leveren. Alleen brengt dit tegelijkertijd ook uitdagingen met zich mee die tijd kosten en expertise nodig hebben. Heb jij casussen op het gebied van personeel waar je advies over wilt of tegenaan loopt? Wij helpen je graag! Van HR administratie tot het opzetten van HR projecten en van juridische vraagstukken tot het opstellen van een RI&E.

Detachering HR-professionals

Ben je op zoek naar een HR-specialist binnen je organisatie? Via Nedflex HRM gaan we voor jou op zoek naar een professional binnen het HR vak. Denk hierbij aan recruiters, HR-medewerkers, HR-adviseurs, casemanagers, administratief medewerkers of specialisten loonadministratie. Wij gaan op zoek naar de juiste match,
en als die is gevonden gaan we de samenwerking aan voor minimaal 6 maanden. Is de samenwerking succesvol dan is een overname mogelijk. Heb je na 6 maanden nog geen keuze kunnen maken, dan gaan we gewoon door of zoeken we een andere opdracht voor de professional. Ben je op zoek naar een ervaren collega die direct meedraait of een junior die wij opleiden tot specialist? In overleg zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeg het maar.

Trainingen & inspiratiesessies

Wij zijn continu bezig met het helpen en adviseren van onze klanten. En hier kan ook jij gebruik van maken. Bijvoorbeeld onze training Recruitment Marketing of Employee Branding. En wat dacht je van een op maat gemaakt traject voor meer sollicitanten of hoe ziet een goede on-/offboarding eruit?

We verzorgen trainingen en adviezen voor iedereen die daar behoefte aan heeft. En dat zijn geen kant-en-klaar pakketten, we stemmen deze altijd af op de wensen van de opdrachtgever.

Daarom Nedflex trainingen:

 • Altijd een training op maat;
 • Wij hebben alle kennis van HR en goed werkgeverschap in huis;
 • Trainingen kunnen zowel online als fysiek gegeven worden.
Certificeringsplicht 2025 - Nedflex