Nedflex Horeca

Uitzenden

Heb je extra horecapersoneel nodig? Een personeelstekort merk je iedere dag. Vooral op piekmomenten. Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden in de horecabranche. We beschikken over onze eigen vacaturebank, waarmee we horecaondernemers snel van het juiste personeel kunnen voorzien.

Onze manier van recruiten

Nedflex beschikt over een eigen vacaturebank. Onze recruiters matchen de juiste persoon met de juiste functie. Daarbij kijken we niet alleen naar werkervaring, wij kijken voornamelijk naar competenties. Onze HR specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten als geen ander de juiste kandidaat te vinden. Ons landelijke netwerk helpt ons hierbij.

Voordelen van uitzenden voor de horeca

 • Meer flexibiliteit
 • Minder risico’s
 • Minder administratieve lasten

Er zitten verschillende voordelen aan uitzenden in de horeca. In deze sector zijn de pieken en dalen in het werkaanbod groot en de werkdruk onder horecaondernemers is relatief hoog. Een groot voordeel is dan ook de flexibiliteit die uitzenden biedt. Bij drukte kun je snel extra personeel inzetten en is het wat rustiger dan hoeft dat niet. Daarnaast loop je minder risico en heb je minder administratieve lasten. Wij nemen nagenoeg je volledige personeelsadministratie uit handen en zijn juridisch werkgever voor de uitzendkrachten. Dat betekent dat wij daarmee alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, overnemen.

Ontdek hier meer voordelen van uitzenden voor de horecabranche.

Payroll

Kies je voor payroll bij Nedflex, dan zorgen wij ervoor dat je personeelsadministratie perfect op orde is. Je werft en selecteert je medewerkers zelf en bent verantwoordelijk voor de aansturing op de werkvloer, wij regelen de rest. Je profiteert dan ook gelijk van verschillende voordelen.

Voordelen van payroll voor de horeca

 • Minder administratie. Voor de medewerkers die je bij Nedflex op de payroll zet, verzorgen wij de gehele personeelsadministratie. Wij regelen de contracten, loonstroken en jaaropgaven.
 • Minder risico’s. Wij worden juridisch werkgever en nemen daarbij ook alle risico’s bij bijvoorbeeld ziekte en verzuim van je over.
 • We volgen altijd 100% jouw eigen cao. En we zorgen ervoor dat alles op het gebied van wet- en regelgeving in orde is.

Ontdek hier meer voordelen van payroll voor de horecabranche.

Nedflex Horeca
KHN - Koninklijke Horeca Nederland

Nedflex ontzorgt onze leden

Wij vinden het belangrijk om bij KHN Ledenvoordeelpartners niet alleen te kijken naar een financieel voordeel voor onze leden, maar ook naar een stuk advies en ontzorging”, begint Hugo Maat, Manager KHN Inkoop. “Dat hebben wij bij Nedflex nadrukkelijk gevonden. Zij helpen, adviseren en ontzorgen onze leden op een heel belangrijk dossier, namelijk personeelszaken en alles wat daarbij komt kijken.” Maat vervolgt: “We werken graag samen met Nedflex, omdat onze leden niet alleen korting krijgen op de bureaumarge, maar ook omdat Nedflex hen extra flexibiliteit biedt. Dit laatste is voor ondernemers in de horeca een belangrijk en actueel vraagstuk. Daarnaast is er de Nedflex Academy. Hiermee bieden ze medewerkers van onze leden de kans zich middels opleidingen te ontwikkelen. Wij zijn blij met de samenwerking met Nedflex, omdat wij onze leden uitstekend kunnen ‘servicen’ met het dienstenpakket van Nedflex.

Werving & selectie

Wil je personeel aannemen, maar de zoektocht uitbesteden, dan kun je kiezen voor onze werving- en selectiedienst. Vertel onze recruiters wie je zoekt en zij gaan voor je aan de slag. Zodra je de kandidaat in dienst neemt, neem je alle verantwoordelijkheden weer over.

Voordelen van werving en selectie voor de horeca

 • Een grote database met potentiële werknemers
 • Tijdsbesparing, wij kunnen de vacature voor je opstellen, nemen de cv’s door en checken referenties
 • Nedflex is actief in heel Nederland
 • Een kennispartner met ruim 30 jaar ervaring in HR

Matching Support

Heb je als ondernemer slechts een klein duwtje in de rug nodig voor het vinden van geschikt personeel, dan kies je voor matching support. Je maakt dan gebruik van ons volledig geautomatiseerde uitzendproces. Je plaatst je vacature op onze database en regelt, zonder tussenkomst van onze recruiters, zelf het volledige sollicitatieproces. Wij verzorgen daarna de personeelsadministratie, denk aan contracten opstellen, salaris uitbetalen en loonstroken maken.

Voordelen van matching support voor de horeca

 • Je loopt geen risico’s rondom ziekte en verzuim, en ontvangt gratis advies over alle HR zaken;
 • Helder en transparant all-in uurtarief, je weet waar je aan toe bent;
 • Geen omkijken naar de personeelsadministratie;
 • Wij volgen 100% de cao van jouw bedrijf
 • Korting voor leden van KHN

Altijd een concept op maat 

Uit de honderden gesprekken die wij jaarlijks met horecaondernemers voeren, komt altijd naar voren dat iedereen specifieke wensen heeft als het gaat om personeelszaken. En dat snappen wij. Uitzenden is namelijk niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij passen onze dienstverlening daarom zo aan dat deze perfect aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Of je nu wilt besparen op administratieve lasten, snel geschikt personeel nodig hebt of gewoon even wilt kunnen sparren met een deskundige HR afdeling. Zeg het maar.

Veel kennis in huis 

Wet- en regelgeving verandert snel en vaak en het opstellen van juridische contracten is niet voor iedereen eenvoudig. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt over bijvoorbeeld personeelszaken, salarisadministratie, verzuim of re-integratie.

Nedflex heeft bijna 30 jaar ervaring in HR en met een team van 70 deskundige medewerkers is er altijd iemand bereikbaar voor advies rondom wet- en regelgeving of HR-vragen.

Over Nedflex 

Nedflex is een HR-dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring in uitzenden. We hebben 8 eigen vestigingen en een breed netwerk van beschikbare uitzendkrachten. Daarnaast zijn wij de kennispartner op uitzendgebied voor onze klanten en uitzendkrachten. We verzorgen voor onze klanten de gehele backoffice, maar bieden ook diensten als werving- en selectie, re-integratie en verzuim en HR-advies.  

Onze visie   

Wij verbinden werkgevers en werkenden op duurzame wijze. Door een eigenzinnige kijk op markt en technologie komen we samen tot een passende oplossing.   

Voor wie Nedflex is   

We hebben jarenlange ervaring en expertise in uitzenden in de horecabranche en begrijpen waar jij als ondernemer tegenaan kunt lopen. Wij zorgen ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over het vinden van personeel, maar ook de bijbehorende personeelsadministratie, het opstellen van contracten en het uitbetalen van de lonen. Onze juridische specialisten helpen je om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen, hierbij kun je denken aan het betalen van de juiste premies en belastingen en het correct toepassen van de cao. Zo kun jij je zorgeloos bezighouden met ondernemen. 

Schrijf je in voor onze horeca nieuwsbrief

En ontvang elke maand nieuws, inspiratie en tips voor horeca ondernemers in je mailbox.

Nedflex Uitzenden - Events

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze accountmanagers

Direct een afspraak inplannen