Matching support

Nedflex Zeg het maar

Matching support bij Nedflex

Heb je als ondernemer slechts een klein duwtje in de rug nodig bij het vinden van het juiste personeel? Dan is onze dienst matching support geschikt voor jou.

Nedflex heeft een volledig geautomatiseerd uitzendproces. Hierdoor maak je volop gebruik van onze database en ons bereik bij het vinden van de juiste kandidaten, zonder tussenkomst van een recruiter. Op ons platform “Mijn Nedflex” kun je sollicitatiegesprekken plannen en kandidaten beheren. Minimale kosten met maximaal bereik, het is simpelweg goedkoper dan uitzenden. Mocht je niet het gewenste resultaat bereiken, dan is onze dienst uitzenden altijd nog een optie.

De voordelen:

  • Je loopt geen risico’s rondom ziekte en verzuim, en ontvangt gratis advies over alle HR zaken;
  • Helder en transparant all-in uurtarief, je weet waar je aan toe bent;
  • Geen omkijken naar de personeelsadministratie;
  • Wij volgen de ABU cao samen met de arbeidsvoorwaarden van jouw bedrijf;
  • Kortom, genoeg tijd om je te focussen op je core business.
Download het informatiepakket

Wil je alle informatie over Matching Support nog eens rustig kunnen nalezen? Vul je gegevens in om het complete informatiepakket te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen voor jouw medewerkers:

  • Alle zaken rondom contract en loonstroken goed geregeld en te vinden in een online portaal;
  • Wekelijkse of vier-wekelijkse betalingen;
  • Alles volgens wet- en regelgeving, transparant en inzichtelijk;
  • Een deskundig team om eventuele vragen te beantwoorden, via WhatsApp, chat, mail of telefoon.

Over Nedflex

Nedflex is een HR-dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring in uitzenden en recruitment. We hebben 8 eigen vestigingen en een breed netwerk van beschikbare uitzendkrachten. Daarnaast zijn wij de kennispartner op uitzendgebied voor onze klanten en uitzendkrachten. Je kunt alleen jouw vacature op onze vacaturebank plaatsen, maar we verzorgen voor onze klanten ook de gehele backoffice en bieden diensten als werving- en selectie, re-integratie en verzuim en HR-advies. 

Onze visie

Wij verbinden werkgevers en werkenden op duurzame wijze. Door een eigenzinnige kijk op markt en technologie komen we samen tot een passende oplossing. 

Voor wie Nedflex is  

Voor ondernemers die slechts een klein beetje hulp nodig hebben bij het vinden van personeel hebben wij een volledig geautomatiseerd uitzendproces, zonder tussenkomst van recruiters. Je maakt hierbij gebruik van onze database met beschikbare kandidaten. Op het Mijn Nedflex platform kun je eenvoudig zelf sollicitatiegesprekken plannen en kandidaten beheren.

VCU
SNA
ABU

Certificeringen.

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent. Lees meer over de verschillende keurmerken en certificeringen.

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring. Deze kun je opvragen via info@nedflex.nl.