Inhouse uitzenden

Werving & selectie

Wij werven en selecteren medewerkers die perfect passen binnen jouw bedrijf. We zijn al bijna 30 jaar actief als uitzendorganisatie en kunnen op korte termijn een vaste database van goede en gemotiveerde medewerkers voor je opzetten.

Aanspreekpunt

Bij ons inhouse uitzendconcept hoort een vast team van medewerkers die samen piketdiensten draaien en zo altijd bereikbaar zijn. Dit team is op locatie het vaste aanspreekpunt voor jou en je medewerkers. Uitzenden is en blijft mensenwerk, door deze loketfunctie brengen we dit graag ‘dichtbij’.

Zij zitten al inhouse bij onze klanten

Sarah

Intercedent/planners.bieshaar@nedflex.nl0229282999

Mohamed

Joanna

Mewis

Plannerm.majoor@nedflex.nl0614776107

Silio

Intercedents.dala@nedflex.nl0629623037

Romy

Intercedentr.vorwald@nedflex.nl0610568600

Izabela

Recruiteri.warzecha@nedflex.nl0229282999

Manon

Intercedent/plannerm.lentz@nedflex.nl0652377216

VCU
SNA
ABU

Certificeringen.

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent. Lees meer over de verschillende keurmerken en certificeringen.

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring. Deze kun je opvragen via info@nedflex.nl.