Logistiek personeel nodig?

Een van onze uitzend specialiteiten is de logistieke sector. Of je nu op zoek bent naar chauffeurs of magazijnmedewerkers, wij zijn ervaren in het vinden van geschikt personeel. Hoe we dat doen? Dat leggen we je graag uit.

Onze werkwijze

Bij Nedflex hebben we een eigen vacaturebank. Hier kun je gratis je vacatures plaatsen. Onze recruiters matchen vervolgens de juiste kandidaat met de juiste functie. Daarbij kijken ze niet alleen naar werkervaring, maar voornamelijk naar competenties. Dankzij de jarenlange ervaring van onze HR-specialisten weten zij namelijk precies wie waar op de juiste plek zit. En dankzij ons landelijke netwerk kunnen we vaak snel schakelen. 

Download ons infopakket met al onze diensten

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Payroll of uitzenden

Vaak gekozen diensten in de logistieke branche zijn payroll en uitzenden. Deze twee diensten lijken best veel op elkaar. Het belangrijkste verschil tussen uitzenden en payroll is de werving en selectie. Bij uitzenden verzorgt het uitzendbureau dit, bij payroll doet de klant de werving en selectie zelf en verzorgt het payrollbedrijf de administratie en is officieel de werkgever.  

Maatwerk 

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij passen onze dienstverlening daarom zo aan dat deze precies aansluit op jouw wensen en bedrijfsvoering. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen, dat kan in flexibel of in vast dienstverband zijn. 

Veel kennis in huis 

We beschikken over een juridisch team en een HR-team met echte specialisten. Zij beschikken over vakkennis op het gebied van bijvoorbeeld personeelszaken, salarisadministratie, duurzaamheid, diversiteit, verzuim, re-integratie en social return. Wet- en regelgeving verandert vaak en snel, en laten we ook de kleine lettertjes in juridische overeenkomsten niet vergeten. Heb je vragen of wil je graag advies over wet- en regelgeving of HR-gerelateerde zaken zoals ziekteverzuim, dan kun je altijd bij ons terecht. 

Zeg het maar. 

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat. 

Download ons infopakket met alle informatie over onze diensten

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Logistiek - Uitzenden | Werving en selectie