Ik ben werkgever en ik zoek personeel.

Ontwikkelingen staan nooit stil. En wij weten als geen ander mee te bewegen met de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en de steeds veranderende vraag van onze klanten. Want dat is wat we altijd al hebben gedaan, al ruim 30 jaar lang.

Nedflex levert maatwerk. Elke klant is uniek en wij vinden voor iedereen een passende én duidelijke oplossing. Onze klanten weten, dankzij onze no-nonsense cultuur, precies waar ze aan toe zijn met ons, geen verrassingen achteraf. Wat kunnen we voor jou betekenen? Zeg het maar.

Onze diensten.

Daarom Nedflex als HR-dienstverlener.

  • Betrouwbare HR-dienstverlener sinds 1992
  • Deskundig team van 70 medewerkers
  • Mijn Nedflex, een online portaal speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Met onze database aan kandidaten vinden wij altijd snel een geschikte match
VCU
SNA
ABU

Certificeringen

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent. Lees meer over de verschillende keurmerken en certificeringen.

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring. Deze kun je opvragen via info@nedflex.nl.