ZZP dienstverlening

Met onze zzp dienstverlening nemen wij je alle administratie uit handen. Nedflex voldoet aan alle gestelde eisen en betalingsvoorwaarden. Of je nu als zzp’er werkzaam bent of met zzp’ers samenwerkt, zeg het maar. En met hoeveel zzp’ers je ook samenwerkt, alles is overzichtelijk bij één partij ondergebracht. Iedere zzp’er heeft vaak zijn eigen werkwijze. Wij maken er één geheel van en zorgen voor één periodieke verzamelfactuur. Hoef je daar tenminste ook niet naar om te kijken.

Download 5 stellingen over zzp

CEO Nick Bos en CFO Martine de Wit behandelen 5 stellingen over zzp’ers. Benieuwd naar hun meningen? Vul je gegevens in en download direct.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben werkzaam als zzp’er

Wanneer je werkzaam bent als zzp’er heb je waarschijnlijk helemaal geen zin om je bezig te moeten houden met alle administratie die daarbij komt kijken. Je wilt gewoon opdrachten binnenhalen. Sluit je als zzp’er dan aan bij Nedflex en profiteer van de volgende voordelen:

  • Krijg je factuur voorgefinancierd, zonder lang op je geld te moeten wachten
  • Nedflex voldoet aan alle gestelde eisen en betalingsvoorwaarden
  • Een vast aanspreekpunt voor al je vragen
  • Een kennispartner met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van HR en Uitzenden

5 stellingen over zzp

CEO Nick Bos en CFO Martine de Wit behandelen 5 stellingen over zzp’ers. Benieuwd naar hun meningen? Vul je gegevens in en download direct.

Aan de telefoon

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of beluister de 5 stellingen over zzp in onze podcast

VCU
SNA
ABU

Certificeringen.

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent. Lees meer over de verschillende keurmerken en certificeringen.

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring. Deze kun je opvragen via info@nedflex.nl.