Uitzenden – Recreatie

Zorgeloos het seizoen in

Ben je op zoek naar personeel in de recreatiebranche? Geef ons je vacature door en onze recruiters gaan gelijk voor je aan de slag. Hoe we dat doen?

Onze vacaturebank

Wij hebben een eigen vacaturebank. Onze recruiters zorgen voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever. Daarbij kijken zij voornamelijk naar competenties en niet alleen naar werkervaring. Door de jarenlange ervaring en mensenkennis van onze HR specialisten weten ze altijd snel de juiste kandidaat te vinden. Ons landelijke netwerk komt hierbij goed van pas.

Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden in de recreatiebranche. Dat is ook een van de redenen dat HISWA-RECRON heeft gekozen voor Nedflex als Topleverancier.

Uitzenden = Maatwerk 

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij begrijpen dat iedere ondernemer andere wensen heeft als het gaat om personeelszaken. Daarom is het mogelijk om onze dienstverlening zo aan te passen dat deze precies aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk mensen aan het werk krijgen, in flexibel of vast dienstverband. 

Vakkennis

Onze HR afdeling beschikt over vakkennis op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, duurzaamheid, diversiteit, verzuim, re-integratie en social return. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving snel en vaak. En hoe blijf je dan op de hoogte van al deze veranderingen? Daar zorgen wij gewoon voor.

Onze juridische en HR specialisten geven je graag advies rondom wet- en regelgeving, of HR-vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim.

Profiteer van onze uitzenddienst voor personeel op onder andere campings en vakantieparken

Heb je behoefte aan gekwalificeerd personeel voor jouw camping? Bij ons kun je rekenen op uitstekende uitzendkrachten die graag komen werken op jouw camping of vakantiepark. Of je nu extra receptiemedewerkers, gastvrije animatieteams of hardwerkend schoonmaakpersoneel nodig hebt, wij hebben de oplossing voor jou. Onze uitgebreide pool van ervaren en enthousiaste medewerkers staat klaar om jouw camping of vakantiepark te versterken, zodat je gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Met onze flexibele en betrouwbare service ben je verzekerd van de juiste mensen op het juiste moment, ongeacht het seizoen of de drukte.

Nedflex levert personeel binnen de gehele recreatiesector.

10 tips bij personeelstekort

Heb jij moeite met het vinden van geschikt personeel? Download onze 10 tips voor sneller en slimmer werven, minder verzuim en meer Employer Fun!

10 tips bij personeelstekort

Heb jij moeite bij het vinden van geschikt personeel? Download onze 10 tips voor sneller en slimmer werven, minder verzuim en meer Employer Fun!

CTA Personeelstekort downloads

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van uitzenden voor de recreatiesector

Maar waarom zou je dan voor uitzendkrachten kiezen in de recreatiebranche?

We noemen alvast een paar voordelen:

  • Kostenbesparing: het inhuren van uitzendkrachten kan je veel kosten besparen. In piekperiodes huur je tijdelijke krachten in, waardoor je geen vast personeel hiervoor hoeft aan te nemen dat het hele jaar door betaald moet worden.
  • Diversiteit: uitzendkrachten brengen vaak een brede kennis en werkervaring met zich mee, dat zorgt dan weer voor diversiteit in je personeelsbestand. Je haalt zo verschillende personen met verschillende kwaliteiten en kennis in huis.
  • Minder administratieve lasten: als je kiest voor uitzendkrachten, dan verzorgt het uitzendbureau de gehele personeelsadministratie. Wij stellen dan bijvoorbeeld de contracten op, maken de loonstroken en jaaropgaven. Daar hoef jij je allemaal niet druk om te maken.
  • Geen werving- en selectieproces: het vinden van personeel kan soms best veel tijd en moeite kosten. Onze recruiters hebben veel kennis in huis en weten precies welke kandidaat bij welke vacature past. Door onze database met kandidaten vinden we snel de juiste match.
  • PotentiĆ«le vaste werknemers: neem jij een tijdelijke kracht aan die uiteindelijk perfect binnen je team past voor lange tijd? Dan kun je er altijd voor kiezen om deze werknemer een vast dienstverband aan te bieden. Zo vergroot je gelijk je vaste werknemerspool.

Lees meer voordelen van uitzenden voor de recreatiesector

Over Nedflex 

Nedflex is een HR-dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring in uitzenden. We hebben 8 eigen vestigingen en een breed netwerk van beschikbare uitzendkrachten. Daarnaast zijn wij de kennispartner op uitzendgebied voor onze klanten en uitzendkrachten. We verzorgen voor onze klanten de gehele backoffice, maar bieden ook diensten als werving- en selectie, re-integratie en verzuim en HR-advies.

Onze visie 

Wij verbinden werkgevers en werkenden op duurzame wijze. Door een eigenzinnige kijk op markt en technologie komen we samen tot een passende oplossing. 

Voor wie Nedflex is 

We hebben jarenlange ervaring en expertise in uitzenden in de horeca- en recreatiebranche en begrijpen waar jij als ondernemer tegenaan kunt lopen. Wij zorgen ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over het vinden van personeel, maar ook de bijbehorende personeelsadministratie, het opstellen van contracten en het uitbetalen van de lonen. Onze juridische specialisten helpen je om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen, hierbij kun je denken aan het betalen van de juiste premies en belastingen en het correct toepassen van de cao Recreatie. Zo kun jij je zorgeloos bezighouden met ondernemen.