Agri Work

Plan een adviesgesprek

Klik hieronder op de button om gelijk naar de agenda te gaan.

Plan afspraak

Nedflex Agrarisch - Uitzenden

Plan een kennismakingsgesprek

Klik hieronder op de button om gelijk naar de agenda te gaan.

Plan afspraak

Nedflex Agrarisch - Uitzenden

Wat kunnen we voor je betekenen?

Omdat we al 31 jaar actief zijn, weten we als geen ander wat er speelt op het agrarisch bedrijf. Door een transparante calculatie weet je als ondernemer precies waar je voor betaald en waar je risico’s loopt. Samen kijken we naar de perfecte afstemming voor jouw bedrijf. Want bijna elk bedrijf is anders georganiseerd, of dat nou komt door het product, de regio of de keten waarin je actief bent. We hebben door onze jarenlange ervaring in de sector tal van voorbeelden om een correcte inschatting te maken. Zo betaal je alleen voor datgene wat je écht nodig hebt.

Omdat HR een essentieel onderdeel is van het runnen van een bedrijf, heb je hier een betrouwbare partner voor nodig. Als partner van LTO Arbeidskracht wordt een excellente service van ons verwacht. We bieden daarom garanties op snelheid en juistheid. Snelheid bij het vinden van mensen, het onboarden, en de garantie dat elke vraag binnen 24 uur is beantwoord.

Onze personeelsdiensten

Wij hebben een volledig geautomatiseerd uitzendproces. Je kunt hierbij gebruik maken van onze database bij het vinden van de juiste werknemers, zonder dat daar een recruiter voor nodig is. Op ons platform Mijn Nedflex kun je zelf sollicitatiegesprekken plannen en kandidaten beheren. Minimale kosten met maximaal bereik.

We hebben alle specialisten in huis op het gebied van juridische zaken, werving- en selectie, HR, re-integratie en verzuim. Wat je ook nodig hebt, samen kijken we naar een speciaal op jouw bedrijf afgestemd dienstenpakket.

Schrijf je in voor onze agrarische nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nedflex Agrarisch - Uitzenden

Payroll

Kies je voor payroll bij Nedflex dan nemen wij alle administratie voor jouw medewerkers van je over. Wij maken de contracten, betalen de medewerkers uit, en zijn juridisch werkgever, oftewel jij loopt geen enkel arbeidsrechtelijk risico. Jij werft en selecteert zelf je medewerkers en stuurt ze op de werkvloer aan. Wij regelen de rest.

De snelheid en vaak korte duur van de contracten zorgen ervoor dat payroll heel gebruikelijk is in de agrarische sector. Daarnaast kun je, als je de cao Open Teelten of Glastuinbouw volgt met payroll ook gebruik maken van de Regeling Piekarbeid.

Uitzenden

Vertel ons wie je nodig hebt, onze recruiters gaan voor je op zoek en we zorgen er ook nog eens voor dat jij geen omkijken hebt naar de gehele administratie van je medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden in de agrarische branche en zijn ervaren in het werven van seizoenspersoneel. Bovendien hebben wij zelf Pools en Engels sprekende medewerkers in dienst.

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij passen onze dienstverlening zo aan dat deze precies aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever.

Wij zijn trots partner van LTO Arbeidskracht

Dit is waarom LTO Arbeidskracht haar dienstverlening exclusief heeft ondergebracht bij ons:

LTO Arbeidskracht heeft haar dienstverlening exclusief ondergebracht bij Nedflex Agrarisch. “Dat levert de ondernemer voordelen op”, begint Yvonne van de Ven, teamleider van LTO Arbeidskracht. “Nedflex heeft jarenlange ervaring in de agrarische sector en hun werkwijze is transparant. Ondernemers weten zo precies hoeveel ze per uur kwijt zijn.

Yvonne van de Ven – LTO Arbeidskracht

Kennispartner 

Onze HR afdeling beschikt over vakkennis op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, duurzaamheid, diversiteit, verzuim, re-integratie en social return. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving snel en vaak. En dan hebben we het nog niet eens over de welbekende kleine lettertjes in juridische overeenkomsten. Voor advies rondom wet- en regelgeving, of HR-vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim kun je altijd bij ons terecht.

Inhouse uitzenden

Voordelen van uitzenden in de agrarische sector

Als agrarisch ondernemer heb je soms van de één op de andere dag ineens veel behoefte aan extra werknemers. De snelheid en vaak korte duur van de contracten zorgen ervoor dat veel agrariërs kiezen voor uitzenden. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen te benoemen:

  • Ervaring: uitzendkrachten hebben vaak al ervaring opgedaan in de agrarische sector en zijn snel inzetbaar. Ze hebben bijvoorbeeld al eerder gewerkt met specifieke gewassen of machines, wat de inwerkperiode weer verkort. Wist je dat nieuwe medewerkers die een goed inwerktraject hebben gevolgd 54% productiever zijn?
  • Minder administratie: wanneer je uitzendkrachten via een uitzendbureau inhuurt nemen zij ook de personeelsadministratie voor hun rekening. Wij stellen in dat geval bijvoorbeeld de contracten op, maken de loonstroken en jaaropgaven. Dat scheelt jou een heleboel gedoe en tijd.
  • Je loopt geen risico: wij worden juridisch werkgever voor jouw werknemers. Dat wil zeggen dat wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, overnemen.

Lees meer voordelen van uitzenden voor jou als agrarisch ondernemer.

Voordelen van payroll in de agrarische sector

Payroll is in de agrarische branche nog steeds heel veel gebruikt. De ene ondernemer doet dit vooral om minder administratieve lasten te hebben, de ander wil vooral werkgeversrisico’s vermijden. De voornaamste voordelen van payroll voor agrarisch ondernemers zijn:

  • Buitenlandse arbeidskrachten: veel payrollbedrijven hebben ervaring met het verlonen van buitenlandse arbeidskrachten. Ze hebben vaak voorbeeldcontracten in de moedertaal van de werknemers en nemen de communicatie met de medewerkers voor hun rekening.
  • Geen administratieve lasten en geen werkgeversrisico’s: de payrollpartner neemt alle administratie rondom de tijdelijke krachten van jou over. Ze maken de contracten, betalen de medewerkers uit etc. Daarnaast zijn alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie voor de payrollpartner. Jij werft en selecteert je medewerkers zelf en stuurt ze op de werkvloer aan, de payrollpartner doet de rest.

Lees meer voordelen van payroll voor jou als agrarisch ondernemer.

Regeling piekarbeid

De regeling piekarbeid maakt het voor agrarische ondernemers in de sectoren Glastuinbouw en Open Teelten mogelijk een werknemer voor een korte periode in dienst te kunnen nemen. Voordeel is ook dat je als werkgever geen pensioenpremies hoeft te betalen over het salaris. Er zijn wel bepaalde voorwaarden aan deze regeling verbonden.

Ontdek meer over de regeling piekarbeid

Over Nedflex

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.