De jaarlijkse MT1000-ranglijst is weer gepubliceerd, en ook dit jaar heeft Nedflex een bijzondere positie weten te veroveren. We zijn namelijk uitgeroepen tot nummer 1……
Personeelsbeheer in de horeca kan uitdagend zijn. Een payroll service kan deze last verlichten door de salarisadministratie, HR-zaken én de risico’s rondom ziekte en verzuim……
Uitstel Flexwet: wat betekent dit voor de uitzendbranche? De Wet meer zekerheid flexwerkers is een nieuwe wet die flexwerkers meer zekerheid moet geven over hun……
Gelijkwaardige beloning: Wat verandert er vanaf 2026? De invoering van de gelijkwaardige beloning is een van de belangrijkste veranderingen in de nieuwe cao voor uitzendkrachten.……
Het hoogseizoen komt eraan. De boekingen stromen binnen, je terrein ligt er piekfijn bij en de faciliteiten staan klaar om gasten te ontvangen. Maar dan……
Payroll is een dienst waarbij een extern bedrijf de volledige loonadministratie en werkgeversverplichtingen van je horecabedrijf overneemt. Als horecaondernemer blijf je verantwoordelijk voor de dagelijkse……
Wil jij als agrarische ondernemer besparen op loonkosten en aantrekkelijker worden voor buitenlandse werknemers? Dan is de ET-regeling (Extraterritoriale kostenregeling) een slimme oplossing. In deze……
Payrolling in de horeca is een constructie waarbij een externe partij (de payrollonderneming) de administratieve en juridische werkgeversverplichtingen overneemt, terwijl jij als horecaondernemer de dagelijkse……
Strategische personeelsplanning in de horeca is een methodische aanpak waarbij je vooruitkijkt naar toekomstige personeelsbehoeften en deze afstemt op je bedrijfsdoelen. Het is cruciaal voor……
Payroll voor restaurants is een uitbesteding van je personeelsadministratie aan een gespecialiseerd bedrijf. Het betekent dat alle administratieve taken rond je personeel – zoals salarisverwerking,……
Flexibel personeel bestaat uit medewerkers die tijdelijk of op variabele basis worden ingezet om aan wisselende personeelsbehoeften te voldoen. Het gaat om krachten die werken……
Tijdelijke krachten zijn essentieel voor horecabedrijven om flexibel te blijven en seizoensgebonden drukte op te vangen. Het aantrekken van deze medewerkers kan het beste gebeuren……