Contact opnemen?
Neem contact met ons op en bespreek snel de mogelijkheden.
contact@bakkerswerk.nl
+31 (0)229 282 996
Bakkerswerk en Nedflex
Onze samenwerking
Bakkerswerk is een samenwerking tussen Amarant Bakkers en Nedflex. Amarant is een grote werkgever met meerdere bakkerijen verdeelt over heel Nederland. Ze produceren heerlijke producten die vooral verkrijgbaar zijn bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo.
Bakkerswerk biedt ambachtelijk werk in het bakkersvak. Onze bakkersbedrijven zijn allemaal familiebedrijven, waar persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Met onze jarenlange ervaring in de bakkersbranche weten we de juiste mensen op de juiste werkplek te zetten.
Met wie werkt bakkerswerk samen?
Onze vestigingen
Bakkerswerk heeft meerdere vestigingen verspreid door heel Nederland. Hierdoor kunnen we altijd snel en lokaal inspelen op de personeelsbehoeften van onze klanten. Onze teams van ervaren HR-specialisten staan in elke regio klaar om bakkerijen te ondersteunen met hun personeelsvraagstukken.
Bakkerij Pater
Bakkerij Pater is waar het allemaal begon. Hier is ook het hoofdkantoor van Amarant Bakkers gevestigd. Dit is waar Jan en Anna Pater in 1924 hun kleine bakkerij starten in een boerderij. Nu, alweer bijna 100 jaar later, is het de beurt aan de vierde generatie Paters die werkzaam zijn binnen het enorme familiebedrijf. Het verhaal dat ooit begon bij Jan en Anna Pater gaat over doorzettingsvermogen, pure ambacht en vooral hard werken.
De bakkerij van vandaag is gespecialiseerd in seizoenartikelen, het maken en leveren van deegstukjes en bake off producten. Daarnaast is het op vele manieren verpakken van de bake off producten, voor groothandels en consumenten, ook een van de specialiteiten van bakkerij Pater.
Zie jij het wel zitten om te komen werken in dit grote, gezellige familiebedrijf in Noord-Holland? Bekijk hieronder de actuele vacatures bij bakkerij Pater en solliciteer direct.
Website
Bezoek de websiteBakkerij van de Kletersteeg
Bakkerij van de Kletersteeg heeft zijn oorsprong in Hooglanderveen, waar de familie een bakkerij runde. In 1954 verhuisde zoon Wim naar Stoutenburg en nam met zijn vrouw een dorpsbakkerij over. Dankzij de eigen bakkers- en kruidenierswinkel groeide het bedrijf snel, wat leidde tot uitbreidingen en investeringen, waardoor de bakkerij transformeerde in een grootbakkerij.
In 1989 nam Wim junior het bedrijf over. Sinds 2017 is de bakkerij aangesloten bij Amarant Bakkers. In 2020 werd de bakkerij opnieuw uitgebreid met twee grote stenen vloerovens van 12 etages. Hier worden broden gebakken met eigengemaakt desem, dat 24 uur rust krijgt. Het deeg, handgemaakt door de bakkers, ondergaat een koelrijs van 24 uur en wordt vervolgens gebakken, wat zorgt voor een luchtige structuur en krokante korst. Na afkoeling worden de broden direct shock gevroren om de kwaliteit te waarborgen en door heel Europa geleverd.
Interesse om deel uit te maken van dit familiebedrijf? Solliciteer nu!
Website
Bezoek de websiteBakkerij Jolo
Bakkerij Jolo vind je in het Overijsselse Nijverdal. Een relatief jonge bakkerij, deze is namelijk pas opgericht in 2019 door Johan Pater en Lodewijk Bartels. Het meest kenmerkende product dat hier gebakken wordt is de taai. Lekker smeuïg en zacht, met die heerlijke bekende anijsgeur. Het recept? Helaas, dat is een goed bewaard familiegeheim dat al generaties lang van vader op zoon wordt doorgegeven. Er is dan ook maar een bakkerij in heel Nederland die de taai op deze manier maakt. Een andere specialiteit zijn de smeuïge ontbijtkoeken.
Zie jij het wel zitten om te komen werken in dit gezellige familiebedrijf? Bekijk op onze website de vacatures en solliciteer direct. Zie je er op dit moment geen interessante vacature tussen staan maar wil je wel heel graag bij Bakkerij Jolo werken? Neem dan contact op.
Contact
Website
Bezoek de websiteBakkerij Bouman
Het ontstaan van Bakkerij Bouman is eigenlijk een heel leuk verhaal. In 1945 start Adriaan Bouman Bakkerij Bouman in Deil. In die tijd waren er in dit kleine dorpje in Gelderland maar liefst 7 zelfstandige bakkers. Adriaan was een hele behulpzame man. Zodra één van zijn collega’s uit de buurt ziek was sprong hij dan ook in. De inwoners van Deil hadden dat al snel door en zo werd het langzaam maar zeker steeds vanzelfsprekender om je brood bij Bakkerij Bouman te halen.
Adriaans zoon Dirk werd bijna 30 jaar later directeur van Bakkerij Bouman. Hij heeft ervoor gezorgd dat de familiebakkerij flink doorgroeide. In 1981 werd er een nieuwe bakkerij geopend in Geldermalsen en in 2000 werd Bakkerij Bouman overgenomen door Amarant Bakkers.
Vandaag de dag is Bakkerij Bouman de grootste bakkerij binnen Amarant en wordt er exclusief voor Jumbo supermarkten gebakken. Specialiteiten? Verschillende soorten groot- en kleinbrood.
Zie jij het wel zitten om te komen werken in dit gezellige, grote familiebedrijf? Bekijk op onze website de vacatures en solliciteer direct.
Website
Bezoek de websitePatisserie Pater
Bakkerij Pater heeft in haar lange historie ook altijd zelf banket en gebak geproduceerd. In 1993 kwam daar verandering in toen Patisserie Pater werd opgericht: een extra bakkerij speciaal voor alle zoetigheden.
Uiteindelijk is de productie van Patisserie Pater in handen van NH Banket gekomen, waar nog steeds spritsen worden gemaakt volgens het recept van Cor Pater. Het bleef daarna lang stil bij Patisserie Pater, totdat Amarant Bakkers in 2020 het merk Davelaar kocht. Met de komst van Davelaar is er nieuw leven geblazen in Patisserie Pater.
Contact
Manon Lentz
0229 282 999
contact@bakkerswerk.nl
Website
Bezoek de websiteBakkerij Cees Lammertinck
Bakkerij Cees Lammertinck kun je eigenlijk zien als het kleine broertje van de grote broodbakkerijen. Deze bakkerij werd in 2008 opgericht in Elst. Onder het label UEB brood (Uw Eigen Bakker) werd hier iedere dag onderscheidend grootbrood geleverd voor de C1000 supermarkten. Ditzelfde brood wordt nu met een Cees Lammertinck label gemaakt en gaat nog steeds naar dezelfde winkels, die inmiddels geen C1000 maar Jumbo supermarkten zijn geworden.
Specialiteiten van Cees Lammertinck zijn kleinbrood, stollen en overheerlijk suikerbrood. Deze bakkerij bereid op ambachtelijke wijze kleinere productieaantallen.
Dagelijks worden er meer dan 15.000 Goudeerlijke bollen voor Jumbo bereid. Van witte, tarwe en spelt bollen tot muesli kaneelbollen, rozijnenbollen en boterbollen.
Kom je ook werken in dit kleine gezellige familiebedrijf? Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct! Staat er op dit moment geen vacature voor je tussen, maar wil je wel graag bij bakkerij Cees Lammertinck komen werken? Schrijf je hier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.