Hoe motiveer je horecapersoneel?
In de horeca is het personeel een essentieel onderdeel van het succes van een restaurant, café of hotel. Gemotiveerde medewerkers dragen bij aan een positieve…
In de horeca is het personeel een essentieel onderdeel van het succes van een restaurant, café of hotel. Gemotiveerde medewerkers dragen bij aan een positieve…
In de wereld van flexibele arbeid spelen payroll en uitzenden een belangrijke rol. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee opties? Bij…
De horeca is een veelzijdige en dynamische branche, waarin heel veel mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling zijn. Of je nu net bent begonnen als…
In de agrarische sector zijn er heel veel uitdagingen waar je als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Je bent bijvoorbeeld vaak veel tijd kwijt…
Een eigen uitzendbureau starten doe je niet zomaar, het vraagt om een goed doordacht bedrijfsplan om succesvol te zijn. Dit bedrijfsplan kun je eigenlijk zien…
Het aannemen van seizoenskrachten kan een uitdaging zijn voor veel bedrijven. En als je ze dan gevonden hebt wil je deze waardevolle medewerkers misschien ook…
Als je jouw bedrijf succesvol wil laten groeien en winstgevend wil zijn of blijven, dan is efficiëntie een van de belangrijkste aspecten. En een van…
In de horeca worden veel termen gebruikt. De meeste hiervan komen uit de Franse taal. Voordat je in de horeca gaat werken is het handig…
Doe jij de werving en selectie van je personeel zelf? Zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt kan het je heel veel tijd en…
Wat heb je nodig als uitzendbureau? In de eerste week van april heeft minister van Gennip het langverwachte voorstel om de arbeidsmarkt te hervormen uitgebracht.…
Je bent het misschien al een paar keer tegengekomen. Als je een eigen uitzendbureau wilt starten via Nedflex heb je twee opties. Of je start…
Er is een akkoord in de Eerste Kamer met betrekking tot de nieuwe pensioenregels, de eerste veranderingen gaan in per 1 juli 2023. Hierin is opgenomen…