Payrolling agrarische sector  |  waarom Nedflex?

Nedflex Agrarisch is dé partner voor agrarisch ondernemers op het gebied van flexibiliteit. Nedflex levert maatwerk, bijvoorbeeld door agrariërs de meest uitgebreide en voordelige zorgverzekering te bieden, die bovendien specifiek is toegespitst op tijdelijke, buitenlandse arbeidskrachten. Nedflex is uitgegroeid tot een marktleider payrolling in de agrarische sector, door goed te luisteren naar agrariërs en door voortdurend met hen mee te denken.  Groente en fruit zijn gezond – Nedflex spant zich maximaal in om de verbouwers van al dat goeds gezond te houden.

Bent u geïnteresseerd?
Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

LTO Arbeidskracht heeft haar payrolldienstverlening exclusief ondergebracht van Nedflex Agrarisch. “Dat levert de ondernemer voordelen op”, begint Yvonne van de Ven, teamleider van LTO Arbeidskracht. “Nedflex heeft een jarenlange ervaring in de agrarische sector en hun werkwijze is transparant. Ondernemers weten zo precies hoeveel ze per uur kwijt zijn. Via Nedflex Agrarisch kunnen onze leden besparen op hun personeelskosten, genieten ze een pensioenvrije periode van 26 weken en mogen ze medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst nemen.”

Nedflex Agrarisch biedt agrariërs enkele unieke voordelen.

Stel uzelf bijvoorbeeld de volgende vragen:
  • Wilt u uw tijdelijke medewerkers 26 weken pensioenvrij in dienst nemen (in plaats van 8!)?
  • Wilt u uw tijdelijke medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst houden?
  • Wilt u uw tijdelijke medewerkers voordelig en goed verzekeren?
  • Wilt u uw tijdelijke medewerkers op de payroll plaatsen tegen het scherpste tarief?
  • Wilt u profiteren van de financiële voordelen van de ET-regeling?

Dat dachten wij ook. Hieronder leggen we de voordelen van een partnerschap met Nedflex Agrarisch uitgebreider uit.

Door gebruik te maken van payrolling bij Nedflex Agrarisch, dringt u uw administratieve lasten en kosten sterk terug.
Ook vermijdt u alle werkgeversrisico’s.

Wilt u uw tijdelijke medewerkers 26 weken pensioenvrij in dienst nemen (in plaats van 8!)?

De Regeling Piekarbeid bepaalt dat u per seizoenarbeider alleen de eerste acht weken geen pensioen hoeft af te dragen. Dit stelt veel agrarisch ondernemers voor een forse uitdaging op het gebied van planning. Kiest u voor Nedflex Agrarisch, dan kiest u voor een flexibele periode van 26 pensioenvrije weken. Dát sluit tenminste aan op de wensen van ondernemers die gebruik maken van seizoenarbeiders.

Wilt u uw tijdelijke medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst kunnen houden?

U weet ongetwijfeld dat u sinds vorig jaar een werknemer maar drie contracten in twee jaar tijd mag geven. En dat u ze daarna in vaste dienst moet nemen. Tenminste… als u geen gebruik maakt van payrolling door Nedflex Agrarisch. Als volledig gecertificeerd ABU-lid mogen wij uw medewerkers ten minste 5,5 jaar flexibel in dienst houden. Langer zelfs, indien u binnen de eerste 78 weken kiest voor een onderbreking van zes maanden. Dan begint de eerste fase van 78 gewerkte weken waarin u maximaal flexibel bent namelijk gewoon weer opnieuw. Onze payrollspecialisten komen graag bij u aan de keukentafel zitten om de voordelen van samenwerken met een payrollpartner in zijn algemeenheid (en Nedflex in het bijzonder) uit te leggen.

Wilt u uw tijdelijke medewerkers voordelig en goed verzekeren?

Uw medewerkers profiteren van de voordeligste zorgverzekering zonder eigen risico.
Wij kunnen u deze verzekering aanbieden via onze partners.

Wilt u uw tijdelijke medewerkers op de payroll plaatsen tegen het scherpste tarief?

Als dé branchepartner van de agrarische sector bieden wij onze ontzorgende dienstverlening tegen het laagst gangbare tarief. Wij kunnen dit doen dankzij onze schaalgrootte en collectiviteit.

Wilt u profiteren van de financiële voordelen van de ET-regeling?

Nedflex is dé specialist op het gebied van de ET-regeling in de agrarische sector. Via ons kunt u als ondernemer gebruik maken van deze regeling (die ook wel de cafetariaregeling wordt genoemd). Dit houdt in dat de kosten die u maakt om buitenlandse arbeidskrachten hier te krijgen (reis- en huisvestingskosten) belastingvrij vergoed kunnen worden. Dit houdt een fors belastingvoordeel in voor zowel u als de werknemer. Kortom: uw kosten gaan omlaag, terwijl uw medewerkers netto meer gaan verdienen.

Doe de ET-check bij Nedflex en zie hoe u kunt profiteren
van onze expertise op dit vlak!

Is er verschil tussen payrollaanbieders?

Nou en of. Kritisch (en terecht!) als ze zijn, vragen agrarisch ondernemers ons vaak wat nu het verschil is tussen Nedflex Agrarisch en de doorsnee payrollpartij. Waar hem dat in zit? Dat zit hem in onze certificeringen (ISO 9001, NEN), in ons ABU-lidmaatschap, in ons convenant met de Belastingdienst, in onze rol als partner van LTO Arbeidskracht en in onze drang om meer te doen. Wij vinden namelijk dat we geen klanten hebben, maar partners. In combinatie met onze scherpe prijsstelling krijgt u bij Nedflex Agrarisch meer voor minder.

Elke partner van Nedflex Agrarisch krijgt kosteloos juridisch advies van onze juridische afdeling. Sowieso staat ons Service Center altijd voor u en uw medewerkers klaar. Voor uw buitenlandse arbeidskrachten hebben wij hoogopgeleide Pools- en Roemeenstalige medewerkers die hen te woord kunnen staan. Heeft u medewerkers voor wie u misschien subsidie kunt aanvragen? Wij regelen het zonder bijkomende kosten. Wilt u de GRASP certificering behalen? Wij helpen u met de aanvraag.

Uiteraard maken we die meerwaarde graag voor u inzichtelijk in een gesprek. Tijdens dit gesprek laten we u direct een besparingsplan zien – dus waar u op kunt besparen en hoeveel dat is. Neem voor meer informatie contact op met Nedflex Agrarisch, 0229 282 992 of info@nedflex.nl.

Onze specialisten

Nedflex Nick Bos

Nick Bos
Sales Director

06 52 35 63 58
n.bos@nedflex.nl

Nick Bos is sinds 2014 werkzaam bij Nedflex. Als accountmanager begonnen en vooral in het eerste jaar nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de horeca en recreatie dienstverlening. Later is hij zich ook gaan richten op de agrarische tak en de backoffice diensten voor uitzendbureau’s. Inmiddels bekleedt hij de functie Sales Director waarin hij verantwoordelijk is voor de sales en marketing van Nedflex.

Nedflex Ivar Besse

Ivar Besse
Accountmanager

06 27 39 97 15
i.besse@nedflex.nl

Ivar werkt sinds 2009 voor Nedflex als accountmanager en is gespecialiseerd in de Agrarische sector. Persoonlijk contact en betrokkenheid staan voor Ivar voorop. In zijn vrije tijd vindt u Ivar op het veld als voetbaltrainer van zijn zoon, beoefent hij zelf een van zijn favoriete sporten of voert hij zijn penningmeester taken uit voor de lokale dartvereniging.

Nedflex Astrid Bankras

Astrid Bankras
Accountmanager

06 55 10 50 00
a.bankras@nedflex.nl

Onze altijd enthousiaste Astrid is vanaf januari 2017 accountmanager bij Nedflex. Wat ze doet, doet ze met volle overtuiging en ze maakt zich hard voor opdrachtgevers in alle branches. Na werktijd bakt en kookt Astrid er graag op los en geniet zij vooral van lang tafelen met vrienden.