Payrolling bij Nedflex

Payrolling biedt u de kans om uw administratieve lasten en personeelskosten fors terug te dringen. Indien u uw verloning en het juridisch werkgeverschap uitbesteedt aan Nedflex, nemen wij alle arbeidsrechtelijke verplichtingen en risico’s over. Uw personeel gaat dan formeel een contract aan met Nedflex. Omdat wij lid zijn van de ABU, kunnen wij u de flexibiliteit bieden van de ABU cao. Deze gaat uit van een periode van 5,5 jaar, voordat u een vast contract moet verstrekken. Kortom: u stoot administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s af en u krijgt er flexibiliteit voor terug.

Jubileumactie!

Word klant in 2017 en ontvang een feestelijk borrelpakket!

Over Nedflex

Nedflex is één van de grootste en meest innovatieve spelers in de payrollbranche en heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben gespecialiseerd personeel in dienst en zijn altijd op de hoogte van de laatste regelgevingen en wetsveranderingen.

Uit marktonderzoek blijkt dat Nedflex tot de flexbedrijven behoort die het breedste, meest complete dienstenpakket aanbieden. Mede daarom zijn wij partner van honderden bedrijven en zijn wij juridisch werkgever van duizenden medewerkers.

Branches

Nedflex heeft aparte labels voor Payrolling in de agrarische sector en de horeca– en recreatiebranche. Nedflex verzorgt echter ook payrolling voor ondernemers in diverse andere branches, van horeca tot schoonmaak en van het bakkerijwezen tot de bouwsector. Payrolling is in principe een geschikte personeelsoplossing voor elke onderneming die werkt (of wil werken) met een flexibele schil. Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden. Wij staan garant voor een oplossing op maat. Oftewel: een tijd- en geldbesparend voorstel dat volledig is toegespitst op uw onderneming.

Ondersteuning Service Center

Nedflex fungeert als vraagbaak voor haar relaties en diens medewerkers. Het Nedflex Service Center fungeert als volwaardige, servicegerichte ondersteuning van u als ondernemer, of uw P&O afdeling. Nedflex behandelt al uw medewerkers ook echt als haar eigen werknemers. Zij kunnen altijd bij het Nedflex Service Center terecht – ook voor meer persoonlijke vragen over zaken als ziekte, zwangerschap en loonbeslag. Daarnaast kunnen zowel u als uw medewerkers kosteloos gebruik maken van de specialistische juridische kennis van het Nedflex Service Center.

Heldere afspraken

Bij Nedflex betaalt u een vooraf vastgesteld uurtarief, zo ziet u meteen wat u kwijt bent per uur – geen verrassingen. Dat Nedflex een betrouwbare partner is, blijkt onder meer uit het feit dat wij volledig gecertificeerd ABU-lid zijn en dat brancheorganisaties als Koninklijke Horeca Nederland, Recreatie Nederland, LTO Arbeidskracht en RECRON voor ons hebben gekozen als (exclusief) payrollingpartner.

ABU, NEN en VCU

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. U kunt erop vertrouwen dat u zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor uitzendkrachten. Nedflex is bovendien NEN 4400-1 gecertificeerd. Met dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Nedflex is tevens VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat uw medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. Als u een bericht achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
Inloggen

Heeft u vragen? Wij zitten er klaar voor!

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
We zijn online
Feedback

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze chat te beoordelen?

Hebben we u goed geholpen?