Nedflex 25 jaar!


De basis voor Nedflex Holding wordt 25 jaar geleden gelegd in Amsterdam. Victor en Onno van Commenée richtten daar in 1992 de Central Job Bank op, met het specifieke doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Ze zijn in het begin van de jaren ’90 het eerste uitzendbureau dat een pool van mensen uit de zogeheten D-categorie (‘moeilijk bemiddelbaar’) aanlegt voor bedrijven. Enkele jaren later ontstond de vriend-/partnerschap met Ferry Aker, wat zorgt voor een flinke groei. 

De broers zien dat er meer voor nodig is om de D-categorie niet alleen tijdelijk, maar voor langere tijd aan het werk te krijgen. Ze leggen de focus op individuele aandacht voor elke werkzoekende en dopen hun bedrijf om naar INDIVIDU. In samenwerking met Innovam starten ze met het aanbieden van banen in combinatie met opleidingen. Het bedrijf groeit en INDIVIDU realiseert een ongekend hoog uitstroompercentage van 90%. Een aantal klanten ‘van het eerste uur’ is tot op de dag van vandaag partner van Nedflex, de holdingmaatschappij waar Victor en Onno van Commenée en Ferry Aker in 2012 de werkzaamheden van INDIVIDU, RegioFlex en Nedflex Payrolling in samenbrengen.

Forse omzetstijging
Anno 2017 is Nedflex marktleider op het gebied van payrolling in de agrarische sector en is zij één van de grotere spelers in de horeca- en recreatiesector. Het bedrijf heeft de laatste jaren een forse groei in zowel omzet als de grootte van de organisatie doorgemaakt. “Ik heb er alle vertrouwen in dat wij de komende jaren verder zullen groeien. Wij hebben onze propositie zowel op het gebied van payrolling, backoffice en inhouse uitzenden de afgelopen jaren steeds doorontwikkeld. Zowel onze producten als onze organisatie zijn er klaar voor.”

Over Nedflex
Nedflex is payrollpartner van LTO Arbeidskracht, KHN, Recreatie Nederland en is Topleverancier van RECRON. Tevens biedt zij op maat gemaakte inhouse uitzendconcepten en verzorgt zij de backoffice van tientallen uitzendondernemingen. Victor van Commenée is sinds enkele jaren lid van de Commissie Payrolling van de ABU. INDIVIDU heeft zich toegelegd op haar rol als personeelspartner van grote spelers in de infrabranche. Haar verkeersregelaars behoren tot de beste van Nederland en zijn dagelijks actief in Amsterdam en Noord-Holland.

Geplaatst op: 19 september 2017