Uitzenden

Zeg het maar. Welke vacature kunnen wij voor je vervullen?

Je hebt een vacature die je snel wilt vervullen. Er is iemand ziek of er is ineens meer werk en je hebt tijdelijk extra personeel nodig. Geef ons je vacature door, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Linda

Vertel ons wie je zoekt, dan regelen wij de rest.

Onze recruiter controleert deze

Zodra we een match vinden nemen we contact met je op

Dit levert het je op:

  • Jij kunt medewerkers op flexibele basis inhuren
  • Wij regelen de personeelsadministratie
  • Snel de juiste match door onze database met kandidaten

Onze specialisaties

Astrid

Heb je vragen over uitzenden? Neem contact op met Astrid, zij vertelt je graag alle mogelijkheden.

Inhouse uitzenden

Ben je op zoek naar personeel, maar wil je wel dat dit onder je eigen dak geregeld wordt? Dan komen we gewoon inhouse bij jou op locatie zitten. Het enige wat we daarvoor nodig hebben is een eigen kantoor. We verzorgen de werving en selectie en personeelsadministratie en zijn het aanspreekpunt voor je medewerkers als het om personeelsvraagstukken gaat. Jij houdt uiteraard zelf de leiding over je personeel op de werkvloer.

Werving & selectie

Wij werven en selecteren medewerkers die perfect passen binnen jouw bedrijf. We zijn al bijna 30 jaar actief als uitzendorganisatie en kunnen op korte termijn een vaste database van goede en gemotiveerde medewerkers voor je opzetten.

Aanspreekpunt

Bij ons inhouse uitzendconcept hoort een vast team van medewerkers die samen piketdiensten draaien en zo altijd bereikbaar zijn. Dit team is op locatie het vaste aanspreekpunt voor jou en je medewerkers. Uitzenden is en blijft mensenwerk, door deze loketfunctie brengen we dit graag ‘dichtbij’.

Wil je weer weten over ons inhouse uitzendconcept?