Uitzenden

Zeg het maar. Welke vacature kunnen wij voor je vervullen?

Je hebt een vacature die je snel wilt vervullen. Er is iemand ziek of er is ineens meer werk en je hebt tijdelijk extra personeel nodig. Geef ons je vacature door, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Met onze dienstverlening Uitzenden zorgen we ervoor dat jij voldoende personeel ter beschikking hebt. Wij zijn formeel werkgever, maar jij houdt de leiding over je personeel. Personeelsadministratie en werkgeversrisico’s nemen wij je uit handen. Zo kun je tijdelijke pieken en dalen in personeelsbehoefte opvangen.

Zo simpel is het:

Onze recruiter controleert deze

Zodra we een match vinden nemen we contact met je op

Dit levert het je op:

  • Jij kunt medewerkers op flexibele basis inhuren
  • Wij regelen de personeelsadministratie
  • Snel de juiste match door onze database met kandidaten

Onze specialisaties

VCU
SNA
ABU

Certificeringen

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent. Lees meer over de verschillende keurmerken en certificeringen.

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring. Deze kun je opvragen via info@nedflex.nl.

Inhouse uitzenden

Ben je op zoek naar personeel, maar wil je wel dat dit onder je eigen dak geregeld wordt? Dan komen we gewoon inhouse bij jou op locatie zitten. Het enige wat we daarvoor nodig hebben is een eigen kantoor. We verzorgen de werving en selectie en personeelsadministratie en zijn het aanspreekpunt voor je medewerkers als het om personeelsvraagstukken gaat. Jij houdt uiteraard zelf de leiding over je personeel op de werkvloer.

Werving & selectie

Wij werven en selecteren medewerkers die perfect passen binnen jouw bedrijf. We zijn al bijna 30 jaar actief als uitzendorganisatie en kunnen op korte termijn een vaste database van goede en gemotiveerde medewerkers voor je opzetten.

Aanspreekpunt

Bij ons inhouse uitzendconcept hoort een vast team van medewerkers die samen piketdiensten draaien en zo altijd bereikbaar zijn. Dit team is op locatie het vaste aanspreekpunt voor jou en je medewerkers. Uitzenden is en blijft mensenwerk, door deze loketfunctie brengen we dit graag ‘dichtbij’.