Payroll

Wil je graag een nieuwe medewerker aannemen zonder alle administratieve en juridische werkzaamheden die daarbij komen kijken? Via Nedflex payroll komen je werknemers bij Nedflex op de payroll te staan. Wij nemen gelijk alle werkgeversrisico’s op ons.  

De werving en selectie en begeleiding tijdens het werk ligt volledig in je eigen handen. Wij zorgen voor de rest.  

Ontdek hier wat payroll precies inhoudt.

Voordelen: 

  • Je loopt geen risico’s rondom ziekte en verzuim 
  • De medewerkers worden op tijd uitbetaald 
  • Geen omkijken naar de personeelsadministratie 
  • Wij volgen 100% de cao van je bedrijf

Branches

Nedflex heeft aparte labels voor payrolling in de agrarische sector en de horeca- en recreatiebranche. Maar ook wanneer je werkzaam bent in een andere sector, van schoonmaak en het bakkerijwezen tot de bouwsector. Wij bieden altijd een oplossing op maat. Oftewel: een tijd- en geldbesparend voorstel dat volledig is afgestemd op jouw onderneming.

Betrouwbare partner

Bij Nedflex betaal je een vooraf vastgesteld uurtarief. Zo zie je meteen wat je per uur kwijt bent, geen verrassingen. Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt ook uit het feit dat wij volledig gecertificeerd ABU-lid zijn.

VCU
SNA
ABU

Certificeringen

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent. Lees meer over de verschillende keurmerken en certificeringen.

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring. Deze kun je opvragen via info@nedflex.nl.

” Wij werken nu bijna een jaar samen met Nedflex. Onze vorige payroller ging niet met zijn tijd mee. Toen we hoorden van Nedflex en dat jullie met een overzichtelijk planningssysteem werken, hebben we een afspraak gemaakt. Na een paar fijne gesprekken hadden we direct een goed gevoel en besloten we onze medewerkers bij jullie te verlonen. Dat geeft rust. Ik ben in ons bedrijf al een duizendpoot, dus de tijd die ik niet aan urenregistratie hoef te besteden, besteed ik liever aan de gasten. Ik vind het heel prettig dat ik bij jullie een vast contactpersoon heb, die ons ook kent en bij vragen direct weet waar we het over hebben. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, maken jullie altijd even tijd om langs te komen en alles uit te leggen, heel fijn!” – Brasserie Uit