Ben je op zoek naar agrarisch personeel?
Wij regelen alles rondom het uitzenden.

En zo recruiten wij.

Nedflex beschikt over een eigen vacaturebank. Onze recruiters matchen de juiste persoon met de juiste functie. Daarbij is werkervaring alleen niet meer het belangrijkste, wij kijken voornamelijk naar competenties. Met de jarenlange ervaring van onze HR specialisten weten we altijd snel de juiste kandidaat te vinden. Ons landelijke netwerk helpt ons hierbij.

Wij zijn gespecialiseerd in de agrarische sector. Wij zijn bovendien ervaren in het werven van seizoenspersoneel en hebben Pools en Engels sprekende medewerkers in dienst.

LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht heeft haar dienstverlening exclusief ondergebracht bij Nedflex Agrarisch. “Dat levert de ondernemer voordelen op”, begint Yvonne van de Ven, teamleider van LTO Arbeidskracht. “Nedflex heeft jarenlange ervaring in de agrarische sector en hun werkwijze is transparant. Ondernemers weten zo precies hoeveel ze per uur kwijt zijn.”

Maatwerk 

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij passen onze dienstverlening zo aan dat deze precies aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Aan de andere kant willen wij zoveel mogelijk mensen aan het werk krijgen. Dat kan in flexibel of vast dienstverband zijn. 

Kennispartner 

Onze HR afdeling beschikt over vakkennis op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, duurzaamheid, diversiteit, verzuim, re-integratie en social return.  

Daarnaast verandert de wet- en regelgeving snel en vaak. En dan hebben we het nog niet eens over de welbekende kleine lettertjes in juridische overeenkomsten. 

Voor advies rondom wet- en regelgeving, of HR-vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim kun je altijd bij ons terecht.

Heb je een vraag over uitzenden in de agrarische sector?