Ben je op zoek naar agrarisch personeel?
Wij regelen alles rondom het uitzenden.

Plan een kennismakingsgesprek

Dan checken we samen of jouw inwerktraject helemaal op orde is.

Klik hieronder op de button om gelijk naar de agenda te gaan.

Nedflex Agrarisch - Uitzenden

Zeg het maar.

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

En zo recruiten wij.

Nedflex beschikt over een eigen vacaturebank. Onze recruiters matchen de juiste persoon met de juiste functie. Daarbij is werkervaring alleen niet meer het belangrijkste, wij kijken voornamelijk naar competenties. Met de jarenlange ervaring van onze HR specialisten weten we altijd snel de juiste kandidaat te vinden. Ons landelijke netwerk helpt ons hierbij.

Wij zijn gespecialiseerd in de agrarische sector. Wij zijn bovendien ervaren in het werven van seizoenspersoneel en hebben Pools en Engels sprekende medewerkers in dienst.

LTO Arbeidskracht heeft haar dienstverlening exclusief ondergebracht bij Nedflex Agrarisch. “Dat levert de ondernemer voordelen op”, begint Yvonne van de Ven, teamleider van LTO Arbeidskracht. “Nedflex heeft jarenlange ervaring in de agrarische sector en hun werkwijze is transparant. Ondernemers weten zo precies hoeveel ze per uur kwijt zijn.

Yvonne van de Ven – LTO Arbeidskracht

Maatwerk 

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij passen onze dienstverlening zo aan dat deze precies aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Aan de andere kant willen wij zoveel mogelijk mensen aan het werk krijgen. Dat kan in flexibel of vast dienstverband zijn. 

Kennispartner 

Onze HR afdeling beschikt over vakkennis op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, duurzaamheid, diversiteit, verzuim, re-integratie en social return. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving snel en vaak. En dan hebben we het nog niet eens over de welbekende kleine lettertjes in juridische overeenkomsten. Voor advies rondom wet- en regelgeving, of HR-vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim kun je altijd bij ons terecht.

Dit levert het je op

  • Verzekerd van goed werkgeverschap
  • Minder administratieve lasten
  • Dienstverlening toegepast op jouw bedrijfsvoering
  • Altijd advies beschikbaar op het gebied van juridische zaken en HR

Voordelen van uitzenden in de agrarische sector

Als agrarisch ondernemer heb je soms van de één op de andere dag ineens veel behoefte aan extra werknemers. De snelheid en vaak korte duur van de contracten zorgen ervoor dat veel agrariërs kiezen voor uitzenden. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen te benoemen:

  • Ervaring: uitzendkrachten hebben vaak al ervaring opgedaan in de agrarische sector en zijn snel inzetbaar. Ze hebben bijvoorbeeld al eerder gewerkt met specifieke gewassen of machines, wat de inwerkperiode weer verkort. Wist je dat nieuwe medewerkers die een goed inwerktraject hebben gevolgd 54% productiever zijn?
  • Minder administratie: wanneer je uitzendkrachten via een uitzendbureau inhuurt nemen zij ook de personeelsadministratie voor hun rekening. Wij stellen in dat geval bijvoorbeeld de contracten op, maken de loonstroken en jaaropgaven. Dat scheelt jou een heleboel gedoe en tijd.
  • Je loopt geen risico: wij worden juridisch werkgever voor jouw werknemers. Dat wil zeggen dat wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, overnemen.

Lees meer voordelen van uitzenden voor jou als agrarisch ondernemer.

Waarom jij als agrariër een uitzendbureau zou moeten starten

Heb je er weleens over nagedacht hoe je ervoor zorgt dat je die gemotiveerde, enthousiaste seizoensmedewerkers niet kwijt raakt als je seizoen na vier maanden afloopt? Je hoopt natuurlijk altijd dat ze zelf weer bij je terugkomen. Maar wat nou als wij je vertellen dat je daar zelf voor kunt zorgen?

Ontdek hier hoe je ervoor zorgt dat jouw seizoensmedewerkers het hele jaar rond bij jou kunnen blijven.