Ben je op zoek naar agrarisch personeel?
Wij regelen alles rondom het uitzenden.

Zeg het maar.

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

En zo recruiten wij.

Nedflex beschikt over een eigen vacaturebank. Onze recruiters matchen de juiste persoon met de juiste functie. Daarbij is werkervaring alleen niet meer het belangrijkste, wij kijken voornamelijk naar competenties. Met de jarenlange ervaring van onze HR specialisten weten we altijd snel de juiste kandidaat te vinden. Ons landelijke netwerk helpt ons hierbij.

Wij zijn gespecialiseerd in de agrarische sector. Wij zijn bovendien ervaren in het werven van seizoenspersoneel en hebben Pools en Engels sprekende medewerkers in dienst.

LTO Arbeidskracht heeft haar dienstverlening exclusief ondergebracht bij Nedflex Agrarisch. “Dat levert de ondernemer voordelen op”, begint Yvonne van de Ven, teamleider van LTO Arbeidskracht. “Nedflex heeft jarenlange ervaring in de agrarische sector en hun werkwijze is transparant. Ondernemers weten zo precies hoeveel ze per uur kwijt zijn.

Yvonne van de Ven – LTO Arbeidskracht

Maatwerk 

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij passen onze dienstverlening zo aan dat deze precies aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Aan de andere kant willen wij zoveel mogelijk mensen aan het werk krijgen. Dat kan in flexibel of vast dienstverband zijn. 

Kennispartner 

Onze HR afdeling beschikt over vakkennis op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, duurzaamheid, diversiteit, verzuim, re-integratie en social return. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving snel en vaak. En dan hebben we het nog niet eens over de welbekende kleine lettertjes in juridische overeenkomsten. Voor advies rondom wet- en regelgeving, of HR-vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim kun je altijd bij ons terecht.

Dit levert het je op

  • Verzekerd van goed werkgeverschap
  • Minder administratieve lasten
  • Dienstverlening toegepast op jouw bedrijfsvoering
  • Altijd advies beschikbaar op het gebied van juridische zaken en HR