Over Nedflex

Oorsprong

Nedflex is 25 jaar actief binnen de flexbranche. Het bedrijf is voortgekomen uit een fusie tussen het Amsterdamse INDIVIDU en het Westfriese Regioflex.

INDIVIDU bestaat sinds 1992 en is opgericht door Victor en Onno van Commenée als breed uitzendbureau. In de loop der jaren heeft INDIVIDU zich middels haar afdelingen INDIVIDU Service en Veiligheid en INDIVIDU Consultants gespecialiseerd in het leveren van professionele, goed opgeleide verkeersregelaars, toezichthouders en stewards. In 2004 traden de gebroeders Van Commenée tevens toe tot de directie van de door Ferry Aker opgerichte uitzendorganisatie Regioflex, dat diverse uitzendvestigingen had in West-Friesland.

Nedflex Anno 2017

Anno 2017 legt Nedflex zich toe op haar ontzorgende backofficedienstverlening, op maat gesneden Inhouse uitzendconcepten en payrolling.

Nedflex verzorgt de backoffice voor tientallen uitzendondernemingen in het hele land en heeft tevens een handvol franchise vestigingen. Nedflex verzorgt Inhouse uitzenden voor een diverse grote spelers in de bakkerij- en cateringbranche. Nedflex Payrolling geeft invulling aan het juridisch werkgeverschap van de medewerkers van ca. 300 bedrijven. Nedflex Payrolling heeft als enige payrollpartij unieke samenwerkingsverbanden met brancheverenigingen als Koninklijke Horeca Nederland, RECRON, Recreatie Nederland en LTO Arbeidskracht.

Volledig gecertificeerd

Nedflex is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) en is in het bezit van de volgende certificeringen of keurmerken: ISO 9001:2008, NEN (Stichting Normering Arbeid), VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) en CROP.

Visie en missie

Nedflex staat voor dienstverlening op maat. Nedflex wil ondernemers optimaal ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Nedflex is voortdurend bezig met het ontwikkelen van servicegerichte diensten en producten. Daarnaast maakt Nedflex zich hard voor het vergroten van de mate van transparantie binnen de uitzend- en payrollbranche. Nedflex draagt middels haar transparante werkwijze, waarbinnen het voor alle betrokkenen duidelijk is wat Nedflex aanbiedt en tegen welk tarief, bij aan het verbeteren van de kwaliteitsperceptie van de flexbranche.