Mijn Nedflex iPhone

De extra voordelen van payrolling bij Nedflex

Payrolling

Benieuwd wat de voordelen zijn van payrolling bij Nedflex? Die lees je in dit blog.

Volledig gecertificeerd

Wanneer je kiest voor payrolling, zijn betrouwbaarheid en zekerheid belangrijk. Nedflex is lid van de ABU en de NBBU en is ISO 9001, VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Je kunt er dus van op aan dat wij onze (personeels)administratie op orde hebben, dat op tijd de nodige loonheffingen en/of omzetbelastingen worden afgedragen en dat onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten.

Dit betekent ook dat wij, maar ook jij en jouw medewerkers kunnen profiteren van de voordelen van bijvoorbeeld de ABU cao. Met deze cao is het mogelijk om medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst te houden. Zo kunnen studenten bijvoorbeeld tijdens hun gehele studie bij jou werken.

Partner van brancheverenigingen

Dat Nedflex een betrouwbare partner is blijkt ook uit onze partnerschappen met LTO Arbeidskracht en Koninklijke Horeca Nederland en dat wij Topleverancier zijn van Recron.

LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische ondernemers met dienstverlening op het gebied van zorgverzekering, payrolling via Nedflex, opleiding en werving en selectie van zowel vaste medewerkers als seizoenarbeiders.

Koninklijke Horeca Nederland

De Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de branchevereniging voor de horeca. Zij vertegenwoordigen in Nederland zo’n 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca, waarbij ze leden helpen met services als belangenbehartiging, persoonlijk advies en financiële voordelen.

Recron

Recron is de brancheorganisatie voor de recreatieondernemers in Nederland. De missie van Recron is ervoor zorgen dat ondernemers in de recreatiebranche optimaal kunnen ondernemen in een snel veranderende omgeving. En dat is ook precies waar payrolling bij Nedflex aan bijdraagt door alle administratieve taken uit handen te nemen en werkgeversrisico’s te verminderen.

Kennis in huis

Nedflex is een HR- en arbeidsrechtspecialist en heeft een eigen juridische afdeling. Bij vragen over juridische of HR-gerelateerde zaken kun je altijd bij een van onze medewerkers terecht.

Daarnaast fungeren wij als vraagbaak voor jou en jouw medewerkers, maar ook als luisterend oor. Als werkgever kun je met vragen altijd terecht bij jouw relatiebeheerder, het Service Center, onze HR-specialisten en onze afdeling Juridische Zaken. Jouw medewerkers helpen we met allerlei voorkomende vragen, ook wanneer het om (zeer) persoonlijke zaken gaat, omtrent zwangerschap, loonbeslag etc. Via onze nieuwsbrief houden wij onze partners proactief op de hoogte over wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Heb jij Poolse medewerkers in dienst? Wij hebben Nedflex medewerkers die Pools spreken en kunnen fungeren als tolk. Dit maakt het voor zowel jou als jouw Poolse medewerkers een stuk makkelijker.

Nedflex Zorgverzekering

Nedflex biedt ondernemers een van de meest uitgebreide en voordelige zorgverzekeringen van Nederland. Wanneer je bij ons collectief bij Avero/Achmea bent aangesloten betaal je de laagste premie, terwijl jouw medewerkers geen eigen risico hebben.

Nedflex biedt deze zorgverzekering ook los aan, dus ook wanneer je geen gebruik maakt van onze payrolldiensten.

Nedflex Acadamy

Investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers wordt steeds belangrijker. Met de krapte op de arbeidsmarkt is het van belang dat jouw medewerkers ook graag zelf bij jou blijven werken en uitdaging blijven vinden in hun werkzaamheden.

Via de Nedflex Academy bieden wij medewerkers van onze partners vakgerichte opleidingen aan, zowel verbredende opleidingen als specialistische. Zo kunnen zij zich blijven ontwikkelen, en dat is niet alleen goed voor jouw medewerkers zelf, maar ook voor jouw onderneming.

Geplaatst op: 27 augustus 2018