Wandelen tijdens de pauze

Jouw bedrijf in beweging

13 februari 2018 Nedflex Updates

Nedflex biedt ondernemers de kans om mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt, met pieken en dalen in het werkaanbod, met de wensen van hun personeel en met de immer veranderende wet- en regelgeving. Bedrijven in beweging krijgen doen we echter ook letterlijk.

Nedflex maakt zich sterk voor een gezond personeelsbeleid – zowel bij ‘ons’ op kantoor als bij onze partners. Een personeelsbestand vol werknemers die fit zijn, in hun kracht worden gezet en met plezier naar hun werk gaan, dát is ons doel. Dat is, in onze visie, werkgeverschap anno nu.

Vanuit deze gedachte organiseerden wij recent het event ‘een rondje lopen over Vredemaker-Oost’. Waarom? Omdat het realiseren van ‘grote’ wensen ook best ‘klein’ ingestoken mag worden, zoals in dit geval met het in beweging krijgen van het bedrijventerrein waar ons hoofdkantoor is gevestigd. En dat lukte. In de pauze verruilden de medewerkers van een grote diversiteit aan bedrijven de stoel in de kantine voor een verkwikkende wandeling in de buitenlucht. Ze zagen deze investering in hun welzijn bij terugkomst beloond met een verse, übergezonde smoothie.

Gezondheid personeelsbeleid

Een rondje wandelen in de pauze is natuurlijk slechts één van de vele mogelijkheden om bij te dragen aan een gezond personeelsbeleid. De opties zijn talrijk, van oefeningen doen achter je bureau tot het installeren van allerhande gratis webtools die ervoor zorgen dat werknemers voldoende beweging krijgen in de kantoortuin.