Nedflex Undercover Boss HR

Nedflex directeur gaat undercover

17 juli 2019 Nedflex Updates

De afgelopen maanden is algemeen directeur Victor van Commenée undercover gegaan bij Nedflex. Deed hij vroeger een groot gedeelte van de administratie nog zelf, de laatste jaren is Nedflex uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers. Reden voor Victor om (letterlijk) weer even dichter bij de afdelingen en het personeel te gaan staan. Lees mee met zijn ervaringen.

De toon was gezet toen ik op de eerste dag gelijk 5 minuten te laat kwam…gelukkig werd dit me door team marketing al snel vergeven en belandde ik midden in het creatieve proces van deze afdeling.

Een van de dingen die me op alle afdelingen opviel, zijn de verbeterslagen die al gemaakt zijn en ook nog steeds worden gemaakt. We gebruiken de juiste systemen die ook echt tijdbesparend werken. Fijn ook om terug te krijgen dat de medewerkers mijn meeloopochtenden als heel leuk en waardevol hebben ervaren.

Ook INDIVIDU waar het voor mij allemaal begon heb ik uiteraard bezocht. Goed om daar weer even terug te zijn en te zien hoeveel er in positieve zin veranderd en verbeterd is.

Letterlijk en figuurlijk andere koek ervaarde ik bij Inhouse. Daar stond ik achter de productieband in de bakkerij. Witte jas aan en haarnetje op, want hygiëne en certificeringen zijn bij de bakkerijen heel belangrijk. Bijzonder om te zien hoe goed de teams op elkaar ingewerkt zijn en wat een werk er wordt verzet.

Nedflex Undercover Boss Inhouse

Ik heb afgelopen maanden heel veel inzichten gekregen van binnenuit en kan andere ondernemers ook echt aanbevelen, trek eens wat tijd uit en kijk mee met een collega van een andere afdeling. Het zal voor beide vaak tot nuttige inzichten, begrip en tips leiden die ons allemaal weer verder helpen.