[Whitepaper] Werving: Wat moet u erover weten?

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat is een intensief proces dat veel tijd kost. Toch is het zeker de moeite waard om hier de tijd voor te nemen, aangezien een betere selectie aan de poort ongewenst verloop vermindert. Als opdrachtgever plukt u er dus wel degelijk de vruchten van wanneer het wervings- en selectieproces optimaal wordt afgerond. Om u daarbij te helpen, heb ik – Renske Splinter – in deze whitepaper richtlijnen opgezet voor het werven en selecteren van seizoensmedewerkers.

Download nu de whitepaper!

Tips & Tricks voor het werven van seizoensmedewerkers:

WERVING:

Wat moet u erover weten?

Renske is de HR expert van Nedflex en heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak. Renske werkt al jaren bij Nedflex en zorgt in het HR-team voor een adviserende rol omtrent het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plaats. Wat zij het leukste vindt aan haar baan? Het menselijke deel: het ondersteunen van de organisatie en het coachen van de medewerkers.

Werving: Wat moet u erover weten?

Tips & Tricks voor het werven van seizoensmedewerkers

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat is een intensief proces dat veel tijd kost. Om u daarbij te helpen, heeft onze HR expert Renske Splinter in deze whitepaper richtlijnen opgezet voor het werven en selecteren van seizoensmedewerkers.