frshflex opleiding en baan

Frshflex start met unieke horeca opleiding voor mensen met een uitkering

28 maart 2018 Social Return Werkzoekend

Bijzondere samenwerking tussen frsh.nl en Nedflex

Frsh.nl en Nedflex gaan onder de naam frshflex aan de slag om mensen met een uitkering in drie maanden op te leiden tot professioneel horecamedewerker. Wij verzorgen de vakopleiding en je kunt hen een stageplaats aanbieden. Bevalt deze samenwerking? Dan gaan we graag met je om tafel om de opleidingskandidaat een contract aan te bieden. We werken volledig via payrolling, dus je hoeft alleen de uren aan te leveren. Wij regelen de rest.

Nedflex Frsh Frshflex

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Wij geloven dat er voor iedereen plek is op de arbeidsmarkt, daarom helpen we via frshflex graag de werkzoekenden die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Dit zijn jongeren die net van school komen, maar ook mensen die een uitkering krijgen doordat ze te maken hebben met de bijstand, Wajong, WSW, WIA of WAO. Personen die zijn vastgelopen in hun carrière en klaar zijn voor een doorstart!

Frshflex horeca

Wat houdt frsh.nl in?

Frsh.nl is een initiatief van John Steenbeek. Enthousiaste en gemotiveerde werkzoekenden van 18 jaar en ouder kunnen via frsh.nl een unieke praktijkopleiding volgen tot professioneel keukenpersoneel. De deelnemers leren in drie maanden alle kneepjes van het vak. Als afsluiting van hun opleiding lopen zij stage bij een potentiële werkgever.

Meteen flexibel aan de slag

De stageperiode is ideaal om elkaar alvast te leren kennen. Wanneer dit van beide kanten bevalt, bieden we de jonge horeca professional via frshflex een contract aan. Dit biedt veel voordelen voor werkgevers. Wij nemen als juridisch werkgever niet alleen de administratieve werkzaamheden en arbeidsrechtelijke risico’s over, maar kunnen werknemers ook 5,5 jaar flexibel in dienst houden.

Direct aanmelden

Ben je op zoek naar professionele versterking in jouw keuken of wil je meer weten over het opleidingstraject? Je kunt je geheel vrijblijvend aanmelden voor een kennismakingsgesprek. We horen graag van je!