Uitzenden – Recreatie

Op zoek naar personeel in de recreatiebranche? Zeg het maar.

Onze vacaturebank

Wij hebben een eigen vacaturebank. Onze recruiters zorgen voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever. Daarbij kijken zij voornamelijk naar competenties en niet alleen naar werkervaring. Door de jarenlange ervaring en mensenkennis van onze HR specialisten weten ze altijd snel de juiste kandidaat te vinden. Ons landelijke netwerk komt hierbij goed van pas.

Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden in de recreatiebranche. Dat is ook een van de redenen dat HISWA-RECRON heeft gekozen voor Nedflex als Topleverancier.

Uitzenden = Maatwerk 

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij begrijpen dat iedere ondernemer andere wensen heeft als het gaat om personeelszaken. Daarom is het mogelijk om onze dienstverlening zo aan te passen dat deze precies aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk mensen aan het werk krijgen, in flexibel of vast dienstverband. 

Vakkennis

Onze HR afdeling beschikt over vakkennis op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, duurzaamheid, diversiteit, verzuim, re-integratie en social return. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving snel en vaak. En hoe blijf je dan op de hoogte van al deze veranderingen? Daar zorgen wij gewoon voor.

Onze juridische en HR specialisten geven je graag advies rondom wet- en regelgeving, of HR-vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim.