INDIVIDU verkeersregelaars

INDIVIDU wint aanbesteding verkeersregelaars KWS Infra BV Amsterdam–Heerhugowaard

1 september 2015 Nedflex Updates Social Return Uitzenden

Uitzendorganisatie INDIVIDU Service & Veiligheid uit Amsterdam voorziet KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard de komende jaren van verkeersregelaars in heel Noord-Holland. De zusteronderneming van Nedflex Uitzenden,  heeft de door KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard uitgeschreven aanbesteding gewonnen.

“We zijn zeer verheugd over het feit dat we deze toonaangevende speler in de infrabranche nu ook buiten Amsterdam van verkeersregelaars mogen voorzien”, begint Vincent Hendriks, Business Unit Manager van INDIVIDU. “Dat KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard onze voorgestelde aanpak als beste beoordeelt, sterkt ons in onze overtuiging dat de kwaliteit van onze dienstverlening en verkeersregelaars optimaal aansluit op de wensen van grote bedrijven in de infrabranche. Daarnaast zijn we ook gewoon trots dat KWS, een partner van het eerste uur, ervoor kiest om de samenwerking met INDIVIDU uit te breiden en te intensiveren.”

Gezonde balans
INDIVIDU werkt uitsluitend met zelf opgeleide verkeersregelaars. Een deel van de vakmensen die INDIVIDU gedurende de looptijd van de overeenkomst levert, is afkomstig uit de SROI (social return) doelgroep. Vincent Hendriks: “INDIVIDU vindt dat er voor iedereen een plek moet zijn op de arbeidsmarkt. Door mensen uit deze doelgroep op te leiden en weer aan het arbeidsproces te laten deelnemen, toont INDIVIDU haar maatschappelijke betrokkenheid. Door ons uitgebreide opleidingstraject borgen wij bovendien de kwaliteit van al onze kandidaten en onze dienstverlening.”

Partnerschap
Pepijn Kok, Bedrijfsleider KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard, vult aan:  “Om in deze dynamische en zwaar concurrerende markt goed te kunnen blijven presteren, is het noodzakelijk om beter, sneller en goedkoper te zijn. Door het toepassen van Samen Slimmer Bouwen en de manier waarop wij invulling geven aan het ‘partnership’ met samenwerkende partijen als INDIVIDU, blijft KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard aan de eisen en wensen van opdrachtgevers voldoen en leveren wij ook daadwerkelijk de kwaliteit die de opdrachtgever wil. Middels dit ‘partnership’ bereiken wij dat onnodige handelingen in de breedste zin van het woord worden weggenomen uit productieprocessen, waardoor deze beter gestroomlijnd worden. KWS Infra BV Amsterdam-Heerhugowaard bewerkstelligt dit met zijn partners door stapsgewijs processen te verbeteren, te optimaliseren en te borgen tot het punt dat er geen optimalisatie meer mogelijk is. Met dit doel zijn wij continu met INDIVIDU en onze andere partners in gesprek.”

www.individu.nl
www.kws.nl