Hoofdkantoor Nedflex

Amarant Bakkerijen kiest Nedflex

25 september 2015 Nedflex Updates Payrolling

De Amarant Bakkerijen, de industriële bakkersgroep waartoe o.a. Bakkerij Pater in Avenhorn behoort, heeft ervoor gekozen om de werving en aansturing van haar flexibele krachten uit te besteden aan Nedflex Payrolling en Uitzenden. Nedflex draagt zorg voor de verloning en salarisadministratie van alle tijdelijke medewerkers van de Amarantgroep. Nedflex richt hiervoor een ‘inhouse’ uitzendvestiging in.

Nedflex breidt hiermee haar bestaande portfolio aan op maat gemaakte inhouse uitzend- en payrollconcepten verder uit. Victor van Commenée, Algemeen Directeur van Nedflex: “Deze overeenkomst past binnen de visie van Nedflex, dat zich toelegt op payrolling, backoffice dienstverlening en tailor made flexconcepten. Deze overeenkomst met Amarant, dat toonaangevend aanwezig is in het bakkerijwezen, sterkt ons in de overtuiging dat wij met onze service- en klantgerichte benadering inspelen op de toenemende vraag naar kwaliteit en maatwerk binnen de flexbranche.”

Vanuit haar grootschalige industriële bakkerijen in Avenhorn en Geldermalsen, vervaardigen de Amarant Bakkerijen dagvers brood, bake-off producten en (regionale) specialiteiten voor grote Nederlandse retailers. Bakkerij Pater levert vanuit Avenhorn dagelijks dagvers brood aan alle Deen winkels en Bakkerij Bouman levert vanuit Geldermalsen een groot aantal Jumbo winkels. Ivo Knijpinga, Algemeen Directeur van Amarant Bakkersholding: “Door een collectieve aansturing van bakkerijen willen wij een onderscheidende aanbieder zijn van bakkerijproducten en formuleconcepten. Wij hebben in Nedflex een partner gevonden die ons op een belangrijk aspect, personeelsbeleid, kan ontzorgen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze kerntaak: het dagelijks vers produceren en leveren van het beste en lekkerste brood aan de beste supermarkten van Nederland.”

Wat er verandert na de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans, dat lees je in onze whitepaper WAB: Wet arbeidsmarkt in balans.