Nedflex krijgt nieuwe directie


Nedflex Holding heeft per 1 december 2020 een nieuwe directie. Aandeelhouder en CEO Victor van Commenee heeft Nick Bos als CEO en Martine de Wit als CRO aangesteld.  

Victor van Commenee: “Vanuit de aandeelhouders zien we het als een gezonde ontwikkeling dat in de groei die Nedflex de afgelopen jaren doormaakte, onze rol van toezicht en advisering wordt gescheiden van de operatie”. Hij is er enorm trots op dat de opvolging uit eigen kweek komt.  

Nick Bos was de afgelopen jaren als Sales Director al verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Nedflex, als CEO zal hij verantwoordelijk zijn voor de gehele operatie. Martine de Wit heeft de afgelopen jaren als Manager Juridische Zaken een adviserende en oplossingsgerichte rol gehad, dit zal zij meenemen in haar nieuwe rol als CRO.  

De basis voor de huidige Nedflex Holding wordt bijna 30 jaar geleden gelegd in Amsterdam. De broers Victor en Onno van Commenée richten daar in 1992 de Central Job Bank op, later omgedoopt tot INDIVIDU. Vanuit hun rol als uitzender van moeilijk bemiddelbare mensen, komen ze in contact met Ferry Aker die uitzendbureau RegioFlex heeft opgestart en ze besluiten samen te werken.  

In 2010 krijgt de Nedflex Holding haar huidige vorm: de uitzendvestigingen en -activiteiten van RegioFlex worden overgenomen door Nedflex en INDIVIDU gaat zich volledig richten op het uitzenden van verkeersregelaars. 

Nick Bos: “Ik ben blij dat ik samen met Martine verder mag bouwen aan dit prachtige bedrijf. We zullen, net zoals dat de afgelopen 30 jaar gedaan is, de arbeidsmarkt blijven voorzien van de juiste oplossingen rondom personeel. Juist in deze tijd willen we onze bijdrage leveren aan een betere arbeidsmarkt.” 

Laatste update: 2 december 2020