Maak kennis met…Marloes


Wat doe je precies bij Nedflex?

Ik ben op papier online marketeer, maar een groot deel van mijn werk bestaat uit teksten schrijven. Blogs, advertenties, social posts, nieuwsbrieven, eigenlijk bijna alles waar tekst op moet komen te staan, gaat langs mij. Tekstschrijver dekt dan ook misschien wat meer de lading, maar ik ben bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de online advertenties en onze SEO-strategie. 

Hoe ben je bij Nedflex terecht gekomen?

3 jaar geleden ben ik bij mijn vriend in Opmeer komen wonen. Ik werkte op dat moment nog in Amsterdam. Maar elke dag met het openbaar vervoer vanuit Opmeer naar Amsterdam zag ik niet echt zitten. Dus ik besloot op zoek te gaan naar een baan dichter bij huis. Ik zag de vacature voor een online marketeer bij Nedflex, en dacht meteen na het eerste telefoontje eigenlijk al, daar wil ik wel werken. Een maand later kon ik beginnen! 

Waar ben je het meest trots op?

De Nedflex award die wij als marketingteam vorig jaar hebben gewonnen. We hebben met ons kleine team een compleet nieuwe website opgezet. Een grote klus, maar wel een om trots op te zijn! 

Wat vind je minder leuk aan jouw functie?

In deze coronatijd mis ik wel het contact met collega’s. Het is toch anders om te brainstormen via videobellen dan in een vergaderruimte. Gelukkig kunnen we al steeds vaker weer “gewoon” op kantoor werken.

Heb je een bepaald werkritueel?

Ik ben wel een redelijk goed georganiseerd persoon, dus ja eigenlijk wel. Mijn eerste cappuccino van de dag drink ik bijvoorbeeld altijd rond 10.00u, dan smaakt dat het lekkerst. En ik schrijf blogs het allerliefste in de ochtend, de middag vind ik meer voor het maken van rapportages of kleine schrijfklusjes die vaak tussendoor komen. 

Waar haal jij je werkgeluk uit?

De vrijheid die je bij Nedflex krijgt. Natuurlijk heb je een bepaald takenpakket en worden er dingen van je verwacht. Maar er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld een cursus doen? Geen probleem. Heb je een leuk idee? Maak maar een plan. 

Favoriete dag van de week?

Op werkgebied de maandag. Nieuwe start van de week, nieuwe kansen. Eerst even op een rijtje zetten wat er die week echt gedaan moet worden en dan aan de slag. Op de een of andere manier vind ik de maandag ook altijd voorbijvliegen. Sinds ik een zoontje heb is de zondag ook wel favoriet geworden. Uitgebreid ontbijten en de rest van de dag een beetje met blokken bouwen en eendjes voeren. 

Laatste update: 28 juli 2021