Nedflex Zwolle: uw partner voor praktisch opgeleid personeel

Nedflex Zwolle is een ondernemend en sociaal gedreven uitzendbureau in Overijssel. We zorgen voor een match tussen werkzoekenden en bedrijven die personeel zoeken.

 

Uitzenden is mensenwerk

Dat weten wij als geen ander. Daarom zetten wij onze kennis en ervaring in om elke opdrachtgever van de juiste kandidaat te voorzien. Een persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk. Dat begint al bij de ongedwongen en toegankelijke sfeer bij ons op kantoor. Iedere uitzendkracht en opdrachtgever koppelen we aan een vaste contactpersoon. We zetten ons voor beiden in om de juiste duurzame match tot stand te brengen.

Ik ben op zoek naar werk in Zwolle!
Voor wie?

Nedflex Zwolle richt zich op Zwolle en omliggende gemeenten. We richten ons vooral op die vacatures waar ‘handige handen’ gewenst zijn. Functies waarvoor een praktische opleiding nodig is.

Dankzij eigen werving en selectie en contacten met gemeenten, UWV’s en maatschappelijke organisaties beschikken we altijd over voldoende kandidaten. Sommige van deze kandidaten hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, wat de nodige begeleiding vraagt. Die begeleiding geven wij met veel plezier en we werken daarin graag samen met opdrachtgevers die ook bereid zijn om in deze mensen te investeren.

De voordelen van samenwerken met Nedflex Zwolle

Zelf uw werving en selectie verzorgen is natuurlijk een optie. Maar door dit aan ons uit te besteden bespaart u tijd en geld. Wij garanderen u dat het eindresultaat voor u voordeliger is. Wij hebben bovendien een groot netwerk aan goede krachten, dankzij de contacten met gemeenten, UWV’s en maatschappelijke organisaties.

Ik ben ondernemer en ik wil tijd en geld besparen!
Hoe werkt het?

Zodra wij in kaart hebben welke vacatures u open heeft staan, stellen wij u een aantal geschikte kandidaten voor. Heeft u de geschikte kandidaat gekozen dan nemen wij alle administratieve handelingen en risico’s van u over. Wij stellen de contracten op, betalen de lonen uit en dragen de premies af. U geeft alleen de gewerkte uren aan ons door, wij regelen de rest.

Uw voordelen:
 • Op korte termijn een geschikte werknemer voor uw klus.
 • Geen administratieve lasten of kosten.
 • Geen werkgeversrisico – Nedflex wordt immers juridisch werkgever.
 • Maximale flexibiliteit omdat de arbeidsovereenkomst elk moment kan worden beëindigd.
 • Eenvoudig online doorgeven van gewerkte uren en facturen altijd en overal inzien.

Nedflex Zwolle is een franchise vestiging van Nedflex. Nedflex zorgt voor de verloning en administratieve afhandeling van al onze opdrachtgevers en kandidaten. Nedflex is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Over Nedflex Zwolle

Nedflex Zwolle wordt geleid door Nico Buitink en Grietje Sluis, twee bevlogen intercedenten en payrollspecialisten. Nedflex Zwolle is een franchisevestiging van Nedflex. Dat wil zeggen dat het hoofdkantoor zorg draagt voor de verloning en een correcte administratieve afhandeling van al onze

werkzaamheden en kandidaten. Nedflex is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2015 gecertificeerd. Ook kunnen wij in ons dagelijks werk gebruik maken van de expertise van Nedflex, dat ruim 20 jaar ervaring heeft in de uitzendbranche.

Nedflex Zwolle leidt ook op

Voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt is het – om wat voor reden dan ook – vaak lastig om weer aan het werk te gaan. Nedflex Zwolle geeft hen de mogelijkheid om in het eigen opleidingscentrum werknemersvaardigheden en vaktechnische vaardigheden te leren. Hierdoor worden ze voor u als werkgever direct inzetbaar.

Opleidingen die worden aangeboden zijn onder andere:

 • Werknemersvaardigheden
 • Schoonmaak
 • Zonnepanelenmontage
 • Elektrotechnische basisvaardigheden
 • Schilderen
 • VCA

Voor meer informatie en een kennismaking belt u met Nico Buitink (directeur) op: 038-3032561

Neem contact met ons op

Nedflex Zwolle

Newtonweg 1,
8013 RD Zwolle

info@nedflexzwolle.nl
038 3032561