Nedflex Zwolle  |  Uitzendbureau & payrolling

Nedflex Zwolle ontzorgt het bedrijfsleven in de stadsregio Zwolle met flexibel personeel en haar scherp geprijsde payrolldienstverlening.

 

Payrolling door Nedflex Zwolle: meer flexibiliteit tegen lagere lasten

Indien u kiest voor payrolling door Nedflex Zwolle, dan kiest u voor

  • Flexibiliteit
  • Minder administratieve lasten
  • Kostbare tijdsbesparing
  • Financieel voordeel
Flexibiliteit – 2,5 jaar extra en 5,5 jaar in totaal

Omdat Nedflex lid is van de ABU, mogen wij de ABU cao combineren met uw eigen cao (de inlenersbeloning). Medewerkers krijgen precies waar ze via hun eigen cao recht op hebben, maar u als ondernemer mag hen via Nedflex 78 weken flexibel aannemen en daarna zes contracten aanbieden in vier jaar tijd. Fijn voor ui maar ook voor de werknemer. We zien steeds vaker dat werknemers gedurende hun hele studie bij één werkgever kan blijven, die op zijn beurt minder mensen hoeft in te werken.

 

Minder administratieve lasten

Nedflex maakt de contracten, verzorgt de verloning en alle wettelijke afdrachten én draagt zorg voor een correcte administratie. Ook neemt Nedflex alle juridische risico’s voor haar rekening. U geeft eenvoudig online de gewerkte uren door. En that’s it. U bespaart ook meteen op uw boekhoudkosten.

Ik ben ondernemer en ik wil tijd en geld besparen!
Kostbare tijdsbesparing

We gaven het al aan: u geeft de uren door, wij regelen de rest. Oók bij complexere vraagstukken als langdurig ziekteverzuim en re-integratie. Zeker wanneer u grote pieken in het werkaanbod heeft, gebruik maakt van seizoenskrachten of een grote flexibele schil heeft, scheelt samenwerken met ons u heel veel tijd. Daarnaast kunt u extra tijd besparen indien u gebruik maakt van ons planningsysteem, dat gratis is voor klanten van Nedflex. Al die vrijgekomen tijd kunt u gebruiken om te doen waar u écht goed in bent: het leiden van uw onderneming.

 

Financieel voordeel

U loopt geen werkgeversrisico’s en profiteert van de voordelige premies en afdrachten die Nedflex kan bieden. Onder de streep is bijna elke werkgever die gebruik maakt van flexibel personeel, goedkoper uit. Op basis van onze schaalgrootte en collectiviteit, kunnen wij u een zeer concurrerend tarief bieden.

Nedflex Uitzendbureau Zwolle: partner in flexibiliteit voor Zwolle e.o.

Nedflex Zwolle is een dynamisch en gedreven uitzendbureau in Overijssel. Vanuit ons pand in Zwolle koppelen wij werkzoekenden aan bedrijven die op zoek zijn naar flexibel personeel.

 

Uitzendwerk is mensenwerk

Daar zijn wij ons terdege van bewust. Daarom zetten wij onze ruime kennis van het economische landschap in de regio en de uitzendbranche in om elke opdrachtgever van de juiste kandidaat te voorzien. Ook spannen wij ons actief in om zoveel mogelijk mensen uit Zwolle en omstreken aan het werk te krijgen. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Elke uitzendkracht en elke opdrachtgever heeft een vaste contactpersoon binnen ons uitzendbureau. Daarnaast proberen wij meer te doen dan alleen mensen te plaatsen – wij zetten onze ervaring in werkgevers precies die medewerker(s) te geven die bij hen past.

Ik ben op zoek naar werk in Zwolle!
Voor wie?

Nedflex Zwolle zich op de stadsregio Zwolle en omliggende gemeenten. Wij zijn een ‘breed’ uitzendbureau. Of het nu gaat om technische vacatures, werk in de zorg of ondersteuning op kantoor, wij hebben de kennis, de contacten en de drang om de juiste kandidaten bij de juiste bedrijven onder te brengen.

De voordelen van samenwerken met Nedflex Zwolle

Zelf uw werving en selectie verzorgen is natuurlijk een optie. Maar als u dit uitbesteedt bij ons, bespaart u tijd en geld. Wij garanderen u dat u ‘onder de streep’ voordeliger uit bent. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van goede krachten.

Hoe gaat het in zijn werk? Binnen enkele werkdagen na het eerste contact presenteren wij u een reeks geschikte kandidaten uit ons netwerk. Van de kandidaat op wie uw keuze valt, nemen wij alle administratieve handelingen én risico’s op ons. U hoeft alleen de gewerkte uren door te geven.

De voordelen voor u:

  • U beschikt bijna a la minute over geschikte krachten voor die ene grote klus,
  • die vervanging binnen uw organisatie, of voor specifieke werkzaamheden;
  • U heeft geen administratieve lasten of kosten;
  • U draagt geen werkgeversrisico – Nedflex is immers werkgever;
  • U bent maximaal flexibel omdat de arbeidsovereenkomst te allen tijde kan worden beëindigd;
  • U kunt online de gewerkte uren doorgeven en altijd en overal de facturen inzien.
Over Nedflex Zwolle

Nedflex Zwolle wordt geleid door Nico Buitink en Grietje Sluis, twee bevlogen intercedenten en payrollspecialisten. Nedflex Zwolle is een franchisevestiging van Nedflex. Dat wil zeggen dat het hoofdkantoor zorg draagt voor de verloning en een correcte administratieve afhandeling van al onze

werkzaamheden en kandidaten. Nedflex is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Ook kunnen wij in ons dagelijks werk gebruik maken van de expertise van Nedflex, dat ruim 20 jaar ervaring heeft in de uitzendbranche.

Neem contact met ons op

Nedflex Zwolle

Newtonweg 1,
8013 RD Zwolle

info@nedflexzwolle.nl
038 3032561