Uitzenden – Horeca

Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden in de horecabranche. We beschikken over onze eigen vacaturebank, waarmee we horecaondernemers snel van het juiste personeel kunnen voorzien. Benieuwd hoe we dat doen?

Onze manier van recruiten

Nedflex beschikt over een eigen vacaturebank. Onze recruiters matchen de juiste persoon met de juiste functie. Daarbij kijken we niet alleen naar werkervaring, wij kijken voornamelijk naar competenties. Onze HR specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten als geen ander de juiste kandidaat te vinden. Ons landelijke netwerk helpt ons hierbij.

Altijd een concept op maat 

Uit de honderden gesprekken die wij jaarlijks met horecaondernemers voeren, komt altijd naar voren dat iedereen specifieke wensen heeft als het gaat om personeelszaken. En dat snappen wij. Uitzenden is namelijk niet alleen mensenwerk, het is vooral maatwerk. Wij passen onze dienstverlening daarom zo aan dat deze perfect aansluit op jouw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Of je nu wilt besparen op administratieve lasten, snel geschikt personeel nodig hebt of gewoon even wilt kunnen sparren met een deskundige HR afdeling. Zeg het maar.

Veel kennis in huis 

Wet- en regelgeving verandert snel en vaak en het opstellen van juridische contracten is niet voor iedereen eenvoudig. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt over bijvoorbeeld personeelszaken, salarisadministratie, verzuim of re-integratie.

Nedflex heeft bijna 30 jaar ervaring in HR en met een team van 60 deskundige medewerkers is er altijd iemand bereikbaar voor advies rondom wet- en regelgeving of HR-vragen.

“Nedflex ontzorgt onze leden”

“Wij vinden het belangrijk om bij KHN Ledenvoordeelpartners niet alleen te kijken naar een financieel voordeel voor onze leden, maar ook naar een stuk advies en ontzorging”, begint Hugo Maat, Manager KHN Inkoop. “Dat hebben wij bij Nedflex nadrukkelijk gevonden. Zij helpen, adviseren en ontzorgen onze leden op een heel belangrijk dossier, namelijk personeelszaken en alles wat daarbij komt kijken.” Maat vervolgt: “We werken graag samen met Nedflex, omdat onze leden niet alleen korting krijgen op de bureaumarge, maar ook omdat Nedflex hen extra flexibiliteit biedt. Dit laatste is voor ondernemers in de horeca een belangrijk en actueel vraagstuk. Daarnaast is er de Nedflex Academy. Hiermee bieden ze medewerkers van onze leden de kans zich middels opleidingen te ontwikkelen. Wij zijn blij met de samenwerking met Nedflex, omdat wij onze leden uitstekend kunnen ‘servicen’ met het dienstenpakket van Nedflex.”

Koninklijke Horeca Nederland