HR diensten: van Aanmelden tot Ziekteverzuim

Juridisch advies 

Wet- en regelgeving verandert snel en vaak. En dan hebben we het nog niet eens over de welbekende kleine lettertjes in juridische overeenkomsten.

Voor vragen of advies rondom wet- en regelgeving, kun je daarom altijd terecht bij onze juridische afdeling.  

HR advies 

Wil je bijvoorbeeld informatie over functioneringsgesprekken, salarisadministratie of heb je een vraag over ziekteverzuim?

Zeg het maar. Onze specialisten helpen graag. 

Werving & Selectie  

Wanneer je kiest voor Werving & Selectie via Nedflex, regelen wij de kandidaat die je zoekt. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in het vak. Met hun expertise weten ze precies welke kandidaat bij jouw bedrijf past.

Zodra we een geschikte medewerker voor je gevonden hebben, regel je verder zelf de contractafhandeling en alle personeelsadministratie.

Nedflex Academy 

Via de Nedflex Academy geef je je medewerkers de kans om zich te ontwikkelen. Op een hele laagdrempelige manier, want je kunt bij al onze opleidingen zelf bepalen wat, hoe en waar je leert. Bovendien zijn er ruim 100 trainingen beschikbaar en wordt het aanbod elke maand aangevuld.

Certificeringen

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent. Lees meer over de verschillende keurmerken en certificeringen.

VCU
SNA
ABU

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring. Deze kun je opvragen via info@nedflex.nl.

Killian

Heb je vragen of wil je graag advies? Zeg het maar.