Ivar in de modder

Waarom jij als agrariër een uitzendbureau zou moeten beginnen

Uitzenden

Wat doe je als jouw seizoen na vier maanden afloopt, maar je die gemotiveerde, enthousiaste medewerkers niet kwijt wilt? Grote kans dat je nu alleen kunt hópen dat ze weer terugkomen. Als je meer zekerheid wilt, kun je er ook voor kiezen om ze in de andere maanden uit te zenden naar een collega-agrariër. Hoe je dat doet? Door samen met Nedflex een uitzendbureau te beginnen.

Personeel het gehele jaar aan het werk

Uitzenden heeft voor agrariërs veel voordelen. Allereerst kun je het personeel het hele jaar van werk voorzien. Door je personeel in de stille maanden uit te zenden naar collega-bedrijven in de buurt, voorkom je dat ze aan het einde van jouw seizoenswerk op zoek gaan naar ander werk. Op die manier blijven deze medewerkers aan jou verbonden en kun je ze weer inschakelen in de seizoenen dat jij ze nodig hebt. Daarnaast genereer je met een uitzendbureau extra omzet buiten je gebruikelijke werkseizoen om.

Geen zorgen over administratieve zaken

Het is begrijpelijk dat je geen zin hebt in alle administratieve taken van een uitzendbureau, daarom hebben we gezorgd dat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Als je namelijk samen met Nedflex een uitzendbureau start, ben je vooral verantwoordelijk voor het maken van de matches tussen het personeel en de opdrachtgevers. Wij regelen de ‘achterkant’ en zijn daarmee verantwoordelijk voor het opstellen van contracten, het uitbetalen van lonen en de doorbetaling bij ziekte.

De voordelen van onze samenwerking

Als partner van Nedflex krijg je naast een vast contactpersoon, een vast team met veel kennis op het gebied van uitzenden, een groep marketeers en juridische ondersteuning. Ook een netwerk aan mede-ondernemers, wij hebben op dit moment ruim 45 partners door heel Nederland die gebruikmaken van de snelle en efficiënte service van Nedflex. Wij organiseren partnerdagen waar jullie elkaar sowieso ontmoeten, informatieve webinars en geven workshops over de verschillende onderwerpen die op dat moment relevant zijn. Daarnaast ontvang je iedere maand een nieuwsbrief van ons met onder andere eventuele cao-verhogingen, wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving, informatie over nieuwe partners en updates over de optimalisering van ons portaal “Mijn Nedflex”.

Met wie ga je samenwerken

Binnen Nedflex is Rebecca Sales Manager en verantwoordelijk voor het relatiebeheer voor de uitzendpartners. De basis van onze dienstverlening is de intensieve samenwerking met jou als ondernemer. Rebecca zet haar ervaring dan ook graag in om met je te sparren.

Ivar is onze specialist op het gebied van de agrarische sector. Met maar liefst 12,5 jaar ervaring kent hij deze sector op zijn duimpje. Hij is de vaste contactpersoon van onze partners. Het is zijn drijfveer om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijf zo succesvol mogelijk te maken.

Ben je benieuwd of het voor jouw bedrijf gunstig is om een uitzendbureau te beginnen? Doe dan de check!

Geplaatst op: 8 december 2021