Samenwerking Nedflex en Koninklijke Horeca Nederland verlengd

Samenwerking Nedflex en Koninklijke Horeca Nederland verlengd

Nedflex Updates

Nedflex is al jaren partner van Koninklijke Horeca Nederland, dé branchevereniging voor de horeca. Met goed vertrouwen hebben we deze samenwerking weer verlengd.

Nedflex als Ledenvoordeelpartner

Als specialist in het uitzenden binnen de horecabranche mogen we onszelf sinds 6,5 jaar Ledenvoordeelpartner van de Koninklijke Horeca Nederland noemen. Dit houdt in dat leden van KHN van diverse voordelen kunnen profiteren als ze ervoor kiezen om met ons samen te werken. Zo helpen we verschillende horecaondernemers onder andere bij het vinden van het juiste personeel, waarbij we gebruikmaken van onze eigen vacaturebank. Daarnaast kunnen zij altijd bij ons terecht voor specifieke vragen of deskundig advies. 

“Nedflex ontzorgt onze leden”

“Wij vinden het belangrijk om bij KHN Ledenvoordeelpartners niet alleen te kijken naar een financieel voordeel voor onze leden, maar ook naar een stuk advies en ontzorging”, begint Hugo Maat, Manager KHN Inkoop. “Dat hebben wij bij Nedflex nadrukkelijk gevonden. Zij helpen, adviseren en ontzorgen onze leden op een heel belangrijk dossier, namelijk personeelszaken en alles wat daarbij komt kijken.”

Maat vervolgt: “We werken graag samen met Nedflex, omdat onze leden niet alleen korting krijgen op de bureaumarge, maar ook omdat Nedflex hen extra flexibiliteit biedt. Dit laatste is voor ondernemers in de horeca een belangrijk en actueel vraagstuk. Daarnaast is er de Nedflex Academy. Hiermee bieden ze medewerkers van onze leden de kans zich middels opleidingen te ontwikkelen. Wij zijn blij met de samenwerking met Nedflex, omdat wij onze leden uitstekend kunnen ‘servicen’ met het dienstenpakket van Nedflex.”

Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland, afgekort: KHN, is dé branchevereniging voor de horeca. KHN werd in 1883 opgericht is daarmee al bijna 140 jaar actief binnen de horecabranche. In totaal heeft de ondernemersorganisatie zo’n 20.000 leden, bestaande uit Nederlandse horecaondernemers. KHN ondersteunt de horecaondernemers door onder andere als vraagbaak te dienen, persoonlijk advies te geven en informatie over trends en ontwikkelingen te delen met haar leden. Daarnaast kun je als KHN-lid profiteren van ledenvoordeel in de vorm van gunstige prijzen en voorwaarden bij de aangewezen Ledenvoordeelpartners.

Geplaatst op: 28 januari 2020