Bake for Life BIS project

Nedflex organiseert Bake for Life Midzomer Sponsorloop

19 maart 2019 Nedflex Updates

Polder meets Afrika

Zaterdagavond 22 juni organiseert Nedflex samen met Stichting Bake for Life de Midzomer Sponsorloop. Een wandeltocht van ongeveer 17 km en hardlooptocht van 7,5 km (bij voldoende aanmeldingen). Het thema van de sponsorloop is dit jaar: Polder meets Afrika. De tocht voert dan ook door de karakteristieke Noord-Hollandse polder en onderweg kun je genieten van mooie uitzichten en live muziek.

Bake for Life geeft kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk en opleiding te ontsnappen uit de armoede. Met de kennis van het bakkersvak krijgen zij een kans op een mooie(re) toekomst. Er zijn al 5 bakkerijen opgericht, 4 in Oeganda en 1 in Kenia. In deze bakkerijen werken mensen die bijvoorbeeld gehandicapt zijn, of wees, of door omstandigheden niet naar school zijn geweest.

Bake for Life werkt nauw samen met The Little Sisters of St. Francis. Deze toegewijde zusters zijn een belangrijke schakel in het succes van Bake for Life. Dankzij de Little Sisters, vrijwilligers en de steun van partners en donateurs kan Bake for Life echt het verschil maken.

Dat heeft Brenda Koning, marketing manager van Nedflex zelf ondervonden: “Tijdens mijn ambassadeursreis heb ik gezien hoe bijvoorbeeld Jane, die twee braces voor haar benen heeft, hiermee heeft leren lopen en zichzelf en haar kinderen kan onderhouden. Zij is dankzij Bake for Life fanatieke bakker geworden en voelt zich verantwoordelijk in de Bake for Life bakkerij. Het is mooi om te zien dat zij er alles voor doet om de school van haar kinderen te kunnen financieren.”

Bake for Life interview Mary

Wil je ook bijdragen? (Hard)loop dan met ons mee!

Waarom Nedflex deze sponsorloop organiseert

Nedflex is personeelspartner van diverse grote bedrijven. Haar missie ‘voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt’, sluit naadloos aan bij Bake for Life en daarom hebben zij zich als sponsor verbonden. “Bake for Life is een prachtig initiatief, dat wij van harte ondersteunen”, begint Renske Splinter, HR Manager van Nedflex. “Wij investeren graag in ontwikkeling en groei. Daarom zij wij er trots op dat wij bij kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de Afrikaanse bakkerijen van Bake for Life. Twee van onze medewerkers hebben met eigen ogen in Afrika gezien hoe de oprichtster Marleen Pater met haar team al zo’n groot verschil heeft gemaakt.”

Aanmelden?

Wil je meer informatie of meedoen, ga naar: www.bakeforlife.nl/sponsorloop-2019

Of klik hier om het programma te bekijken.