Serveerster Horeca IJKgebouw

Nedflex is Vriend van de Nationale Horecadag

6 mei 2019 Nedflex Updates Werving & Selectie

Op dinsdag 21 mei wordt de allereerste gezamenlijke open dag in de horeca georganiseerd: Nationale Horecadag. Op deze dag laten hotels, restaurants en cafés door heel Nederland zien waarom het zo leuk is om in de horeca te werken. De Nationale Horecadag is een initiatief van Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria in Amsterdam, en KHN is partner.

Werkzoekenden, studenten en iedereen die geïnteresseerd is kan bij de deelnemende bedrijven naar binnen stappen en ontdekken welke vacatures er open staan binnen het bedrijf. Maar vooral zien hoe leuk en veelzijdig het werken in de horeca is.

Er zijn al 200 horecaondernemers die meedoen. Ieder deelnemend horecabedrijf organiseert een activiteit. Denk aan een rondleiding, een kijkje achter de schermen, een smaaktest, een workshop snijtechnieken, hoe bak ik een pizza of hoe creëer ik een geluksmomentje bij mijn gast.

Vriend van Nationale Horecadag

Nedflex heeft zich als Vriend verbonden aan de Nationale Horecadag. Sales director Nick Bos: “Als HR dienstverlener en partner van KHN willen wij ons steentje bijdragen om een oplossing te vinden voor het tekort aan horecapersoneel. Naast dat we moeten zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, is het vooral ook heel leuk om in de horeca te werken. Daarom zeggen wij: laat iedereen zien hoe mooi het horecavak is door je deuren open te gooien.”

Wat krijg je er als horecaondernemer voor terug?

Wanneer je meedoet aan de Nationale Horecadag, kom je met jouw logo en een bedrijfspagina op de website van Nationale Horecadag te staan. Voor €50,- ontvang je een promotie toolkit voor je eigen activiteit en de Nationale Horecadag. Dankzij de landelijke publiciteit kan het niet anders dan dat jouw zaak op 21 mei volstroomt met geïnteresseerden voor het horecavak.

Als partner van Nedflex kun je gratis deelnemen aan deze dag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie is te vinden op de website van de Nationale Horecadag. Hier kun je je ook aanmelden.