Horecava Allround horeca medewerker

Heb jij onze horeca vacaturebank gespot op de Horecava?

Nedflex Updates

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen op de Horecava, de horeca vakbeurs die van 13 t/m 16 januari in RAI Amsterdam plaatsvond. Ons doel was om werkgevers en werkzoekenden op een originele manier met elkaar te verbinden: via een live horeca vacaturebank.

Visueel inspelen op personeelstekort

We hebben in Nederland met een groot tekort aan horecapersoneel te maken. De bruisende horeca zorgt voor voldoende werkgelegenheid, maar het vinden van geschikt personeel lijkt voor veel ondernemers een grote uitdaging. Om daar als HR-dienstverlener op in te spelen, stond er een échte vacaturebank in onze stand op de Horecava.

Een opvallende blauwe bank met in grote witte letters het woord ‘vacature’. We nodigden de bezoekers uit voor een foto op onze fysieke horeca vacaturebank en gingen samen in gesprek. We leerden onze bezoekers beter kennen, waardoor de kans op een match met de juiste werkgever/werknemer meteen een stuk groter werd.

Dat leverde leuke gesprekken op, waarna we meteen aan de slag zijn gegaan. We plaatsten de foto’s van de horeca ondernemers en werkzoekenden op onze speciale website zeghetmaar.nl, waar deze werden uitgelicht.

Horeca vacaturebank groot succes

De Horecava was niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens een groot succes. Onze horeca vacaturebank kreeg de nodige aandacht en we hebben veel goede gesprekken gevoerd. Op basis van die gesprekken hebben we verschillende vacatures online gezet en we gaan voor deze werkgevers aan de slag om een potentiële werknemer te vinden. Voor de werkzoekenden die we hebben gesproken zoeken we een mooie baan. We hebben inmiddels zelfs al een aantal werkzoekenden aan een nieuwe baan kunnen helpen. Kortom, een prachtig resultaat!

Over de Horecava

De Horecava is de grootste horeca vakbeurs van Nederland. Met 768 exposanten en 70.806 bezoekers was de beurs ook dit jaar drukbezocht. Volgend jaar vindt de Horecava plaats van 11 tot en met 14 januari 2021. Zien we je daar?

Geplaatst op: 21 januari 2020