Zeg het maar.

Een terugblik op 2018

28 december 2018 Nedflex Updates

Sales Director Nick Bos kijkt met ons terug op 2018. Want wat was het een bijzonder jaar voor Nedflex. Een nieuw portaal, een eigen app, samenwerkingen met nieuwe relaties en partners zoals GoodHabitz, Personeelsvoordeelwinkel en AZ.

2018 was het jaar met de eerste berichtgeving over en invulling van de WAB. Een wetsvoorstel dat nauwlettend gevolgd wordt door onze specialisten. Maar ook het jaar waarin we ons als sponsor hebben verbonden aan US Amsterdam en ons sponsorcontract met de schaatsdames van Team Nedflex hebben verlengd.

Team Nedflex

Wat een enthousiaste club meiden. Die naast hun drukke topsport carrière ook gewoon allemaal studeren of inmiddels een mooie baan hebben gevonden. Respect! Wij zijn al vijf seizoenen op rij naamgever van dit marathon schaatsteam. Tot nu toe zien we ze elk jaar weer groeien.

En mede dankzij de begeleiding hebben we door hoe het marathonschaatsen werkt. Want dat is veel meer dan alleen maar 80 rondjes schaatsen. Eline, Inge, Tjilde en Loesanne schaatsen dit seizoen weer beter dan de voorgaande jaren. Met afgelopen weekend als resultaat een 6e plek voor Tjilde en als ploeg een knappe 3e plaats.

Op naar 2019, op naar een podiumplek?! Ook op 1 januari zijn de dames “gewoon” aan het werk tijdens het NK Marathon. Succes meiden!

US Amsterdam

Afgelopen zomer kwam ik in contact met de damesselectie van US Volleybal, deze meiden wilden in een paar weken tijd een eredivisie team op de been brengen. Interessant, dacht ik. Tot en met seizoen 17/18 was er in Amsterdam al 50(!) jaar geen eredivisie volleybal geweest. Omdat US Amsterdam Dames 1 als tweede eindigde in de topdivisie en een ander team zich terugtrok wegens te weinig financiële middelen kreeg Amsterdam de kans om eredivisie volleybal weer naar onze hoofdstad te halen.

Aan Nedflex de vraag om middels een sponsorcontract een bijdrage te leveren. Dat doen we graag! Dit project tekent de spirit die binnen US gaande is, een club vol enthousiaste vrijwilligers die op topniveau, in een paar weken tijd, een team, een cultuur, en een sporthal weten om te toveren in een eredivisieclub. De resultaten vallen nog wat tegen, gezien de laatste plaats op de ranglijst, maar met nog een aantal wedstrijden te gaan is er nog veel mogelijk.

Inmiddels sprokkelen de meiden hun eerste punten binnen en hangt er een positieve ‘vibe’ binnen het team. Ook deze dames zijn allemaal studerende of werken en doen daarnaast aan topsport, hier leveren wij van Nedflex graag een bijdrage aan.

Dromen naar de top

Net als Nedflex stralen zowel de schaats- als volleybaldames de ambitie uit die wij als sponsor nastreven. Dromen naar de top! Via deze weg wil ik hen dan ook allemaal bedanken voor de positieve aandacht die ze Nedflex in 2018 hebben gegeven. Op naar een nog mooier 2019!