Nedflex Inhouse

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is bovenal maatwerk. Nedflex begrijpt dat als geen ander en biedt ondernemers een tailor made uitzendconcept: Nedflex Inhouse. Hierbij richten wij een uitzendbureau in dat naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering en uw wensen als werkgever.

Ons concept biedt u de kans om alle uitzendwerkzaamheden én de verloning van de tijdelijke krachten onder te brengen bij één partner, waarbij u dankzij onze scherpe tarieven een aanzienlijke kostenbesparing realiseert.

Uitzenden

Nedflex werft en selecteert medewerkers die perfect passen binnen het door u vastgestelde profiel. Wij zijn ruim twintig jaar actief als uitzendorganisatie en hebben partnerschappen met een groot aantal uitzendbureaus. Wij kunnen op korte termijn een vaste pool van goede en gemotiveerde medewerkers voor u opzetten.

Payrolling

Medewerkers die u zelf werft of al geworven heeft, kunnen wij bij ons op de payroll plaatsen tegen een scherp tarief. Hiermee nemen wij bovendien een wezenlijk deel van uw personeelsadministratie uit handen en nemen wij alle werkgeversrisico’s van deze groep over. De flexibele krachten hebben contact met uw mensen over de uit te voeren werkzaamheden, maar wenden zich voor alle zaken rond hun contract, uren en vakantiedagen, tot ons.

Eén partij, één gezicht, één naam

Wij bieden u de mogelijkheid om deze ontzorgende dienstverlening onder uw eigen naam uit te voeren. We treden dan op als één partij, met één gezicht. Ook op administratief vlak. Uw naam blijft zichtbaar op de salarisstroken van uw medewerkers.

Loketfunctie

De ervaring wijst uit dat zowel de tijdelijke krachten als de opdrachtgever graag en veel gebruik maken van de gecreëerde loketfunctie. Uitzenden is en blijft mensenwerk. Wij brengen dit bovendien graag ‘dichtbij’.

Dedicated Team en 24/7 beschikbaar

Indien u kiest voor de uitzenddiensten van Nedflex, richten wij een dedicated team in om de samenwerking gestalte te geven. Binnen dit team worden piketdiensten gedraaid, om optimaal in te kunnen spelen op onvoorziene omstandigheden. Nedflex is in dat geval 24/7 bereikbaar en garandeert dat opengevallen diensten binnen 1,5 uur worden ingevuld.

Ik wil een gesprek met één van de inhouse uitzendspecialisten van Nedflex