Nedflex Backoffice+

Nedflex biedt uitzendondernemers de ideale kans om op korte termijn een omzetstijging te realiseren. Door gebruik te maken van onze backoffice dienstverlening kunt u zich volledig richten op uw eigenlijke werk: het plaatsen van zoveel mogelijk mensen. Ook hoeft u niet te investeren in software en personeel voor uw debiteurenbeheer. Wij bieden u een totaalontzorgingspakket met een ongekende mate van service: Backoffice+.

Direct contact opnemen met Nedflex

Backoffice+ is de gebruikelijke full service backoffice dienstverlening van een bedrijf dat al ruim 20 jaar actief is in de payroll- en uitzendbranche, plus:

Juridische ondersteuning

Marketing support

Gratis vacatureplatform

Delen van vakkennis en informatie over wet- en regelgeving

Uw marge 100% voorgefinancierd

Over Nedflex

Dit vernieuwende totaalontzorgingspakket tilt backoffice dienstverlening naar een hoger niveau. En nee, daar betaalt u niets extra’s voor. De administratiekosten die wij rekenen behoren nog steeds tot de laagste in de branche. Kortom: u krijgt meer voor minder.

De ‘plussen’ in Backoffice+

Juridische ondersteuning

Nedflex is partner van talloze uitzendondernemingen. Het Nedflex Service Center onder leiding van mr. Martine de Wit, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vraagbaak voor onze partners. Dit team beschikt altijd over de laatste informatie op het gebied van wet- en regelgeving. Ons Service Center staat op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur ter beschikking voor u en uw uitzendkrachten.

Marketing support

Partners van Nedflex profiteren van de kennis en kunde van de marketing afdeling van Nedflex. Wij kunnen u ondersteunen met uw website, social media accounts, nieuwsbrieven en allerhande andere marketingactiviteiten.

Gratis vacatureplatform

Nedflex ontwikkelt een vacatureplatform, waar haar partners online vacatures kunnen uitzetten. Plaatsing van vacatures op deze vacaturesite is kosteloos voor onze partners.

Proactieve kennispartner

Nedflex deelt haar vakkennis proactief. Wij houden u middels maandelijkse nieuwsbrieven op de hoogte van onze processen, veranderingen in het arbeidsrecht, ontwikkelingen in de branche en kansen in de markt. Wij doen dit tevens met de uitgave van enkele branchegerichte kranten. Ook krijgen onze flexpartners toegang tot ons LinkedIn Platform, waar dagelijks kennis wordt gedeeld en waar u ervaringen (en vacatures) uit kunt wisselen met andere flexbedrijven.

Geen Instapfee

Nedflex rekent geen instapfee en onze administratiekosten behoren tot de laagste in de branche. Wij zijn ervan overtuigd dat een maximale ondersteuning tegen geringe meerkosten u in staat stelt om vrijelijk en succesvol te ondernemen. Wij gaan uit van een win-win concept: wij faciliteren u uitstekend, u behaalt een optimaal resultaat en daar plukken we beiden de vruchten van.

Certificeringen

Nedflex heeft ruim 20 jaar ervaring in de payroll- en uitzendbranche. Binnen deze branche zijn wij een vernieuwende en betrouwbare speler met een landelijke dekking. Wij zijn lid van de ABU en beschikken over het NEN 4400-1 keurmerk, het VCU certificaat en zijn bovendien ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de strikte kwaliteitseisen en gedragsregels van de bond, dat wij veilig en juridisch correct werken en dat wij optimaal inspelen op de wensen van onze klanten.

Terug naar de basis: backoffice dienstverlening uitgelegd

Het mag duidelijk zijn: Nedflex biedt u als uitzendorganisatie méér. Meer service, meer ondersteuning. Marktonderzoek wijst uit dat onze dienstverlening bij de 7% meest uitgebreide van het land behoort. Maar hoe ziet de basis, de traditionele backoffice ondersteuning er uit bij Nedflex?

Nedflex neemt uw volledige loon- en contractadministratie voor haar rekening. Wij regelen zaken als loonbetalingen en doorbetaling bij ziekte. Simpel gezegd: u geeft aan waar uw kandidaat werken, voor welk loon en tegen welk tarief – Nedflex doet de rest. U loopt geen enkel risico. U bent namelijk zelf niet juridisch werkgever, dat is Nedflex. U loopt geen debiteurenrisico en valt ook buiten de wettelijke ketenaansprakelijkheid.

Wij denken graag met u mee

Het fundament van onze ontzorgende Backoffice dienstverlening is de intensieve samenwerking met u als ondernemer. Wij bieden u een professionele achterban, die met u meedenkt. Ons Backoffice team staat altijd voor u klaar. Ook houden wij u middels een maandelijkse nieuwsbrief en twee seminars per jaar proactief op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving.

Vanaf de eerste dag van ons partnerschap kunt u de markt bewerken. Nedflex verzorgt alle administratieve en juridische verplichtingen en u beschikt direct over uitgewerkte offertes, CV voorstellen en vacaturetemplates. Kort na de start ontvangt u bovendien een eerste set briefpapier en visitekaartjes in uw eigen huisstijl.

De samenwerking in een notendop:

Via Nedflex bent u volledig gecertificeerd ABU-lid

Facturatie geschiedt desgewenst onder uw eigen naam, op uw eigen briefpapier

Correct debiteurenbeheer

Lonen per week of vierwekelijks voorgefinancierd

Geen risico's m.b.t. juridisch werkgeverschap (fase A, B én C)

Zeer lage factoren door collectieve verzekeringen en lage premie

Uw winst direct inzichtelijk en wekelijks voorgefinancierd

Werken op no cure no pay basis