Stagiair(e) duurzame ontwikkeling
Bij Bakkerij Pater B.V. in AvenhornDe functie
Over de stage
Als stagiair(e) Duurzame Ontwikkeling bij Amarant Bakkers lever je een bijdrage aan diverse bedrijfsprocessen met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit omvat onder andere (interne) communicatie, werving van personeel en het optimaliseren van duurzame initiatieven binnen de organisatie.
Stageopdracht
Amarant Bakkers streeft naar verdere verduurzaming en vraagt jou te onderzoeken op welke gebieden dit het meest effectief kan worden toegepast. Daarnaast draag je bij aan de implementatie van duurzame projecten en het systematisch vastleggen van de resultaten.
Je rapporteert rechtstreeks aan de HR-directeur en krijgt een veelzijdig takenpakket dat je de kans biedt om brede ervaring op te doen binnen duurzame bedrijfsvoering.
Dit is wat jij gaat doen
- Proces verduurzaming
- MVO-projecten en CSR-rapportage
- Medewerkerstevredenheid
- (Interne) communicatie
- Opleiden en ontwikkelen
- Artikelen en processen rondom verduurzaming
Dit is wat jij nodig hebt
- Je volgt een HBO-opleiding in HRM, Marketing, Food Innovation, Commercie, Bedrijfskunde of een soortgelijke richting
- Je loopt een meewerkstage van 20 weken of een duaal studiejaar
- Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken
- Je bent leergierig en voelt je snel verantwoordelijk
- Je bent communicatief sterk en hebt goede schriftelijke vaardigheden
- Je werkt nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
- Je hebt een ‘groen hart’ en passie voor duurzaamheid
- Je bent gek op brood!
Dit bieden wij
- Een leerzame stage in een innovatieve en groeiende bakkerij
- Begeleiding door ervaren professionals
- Ruimte om jouw ideeën en initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren
- Een kijkje achter de schermen van een maatschappelijk betrokken bakkerij
Over Bakkerij Pater B.V.
Wil jij werken bij Bakkerij Pater?
Bakkerij Pater is waar het allemaal begon. Hier is ook het hoofdkantoor van Amarant Bakkers gevestigd. Dit is waar Jan en Anna Pater in 1924 hun kleine bakkerij starten in een boerderij. Nu, alweer bijna 100 jaar later, is het de beurt aan de vierde generatie Paters die werkzaam zijn binnen het enorme familiebedrijf. Het verhaal dat ooit begon bij Jan en Anna Pater gaat over doorzettingsvermogen, pure ambacht en vooral hard werken.
De bakkerij van vandaag is gespecialiseerd in seizoenartikelen, het maken en leveren van deegstukjes en bake off producten. Daarnaast is het op vele manieren verpakken van de bake off producten, voor groothandels en consumenten, ook een van de specialiteiten van bakkerij Pater.
Zie jij het wel zitten om te komen werken in dit grote, gezellige familiebedrijf in Noord-Holland? Bekijk de actuele vacatures en solliciteer direct.
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn
Accuraat, Aanpakken
Gepubliceerd op:
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Discrimineren vinden wij niet waanzinnig. Bij Nedflex is iedereen welkom! We selecteren op basis van kwaliteiten en competenties, gekoppeld aan de functie.
In het kort
- Dienstverband Fulltime
- Locatie Avenhorn
- Salaris €270 per maand
- Branche Bakkerij, Hr
Gerelateerd aan deze vacature
- 3 dagen geleden
- € 17,04 - € 21,22 per maand
- Bekijk vacature
- 30+ dagen gleden
- € 15,32 - € 16,78 per uur
- Bekijk vacature
- 30+ dagen gleden
- € 15,32 - € 16,78 per uur
- Bekijk vacature
- 30+ dagen gleden
- € 16,78 - € 21,22 per uur
- Bekijk vacature
- 30+ dagen gleden
- € 270 per maand
- Bekijk vacature
- 30+ dagen gleden
- € 16,78 - € 21,22 per uur
- Bekijk vacature