wijnyoga instructrice

De Nedflex Wijn Yoga op de Horecava was een hit

Nedflex en Wijn Yoga? Begrijpt u de link? We leggen het even uit. Als partner van honderden horecaondernemers, weten wij dat een goede horecazaak runnen gewoon keihard werken is, daarom zeggen wij: doe eens gek, ontspan. De ontzorgende dienstverlening van Nedflex zorgt voor een stukje ontspanning bij de ondernemer, dat wilden wij graag visualiseren op de beurs. Daarom hebben wij op maandag en dinsdag tijdens de Horecava 2018 Yoga sessies gegeven. Maar geen gewone yoga sessies, het waren yoga sessies met een goed glas wijn. We hebben het tenslotte over de Horecava, de walhalla van drank en eten.

De reacties van de voorbijgangers waren zeer lovend “Zit er echt wijn in de glazen?! Dat moeten we proberen!” “Ontspannen op de drukke beurs? Daar doe ik graag aan mee”. De deelnemers kregen vervolgens een koptelefoon op om zich af te sluiten van het publiek en raakten in een ontspannen modus. Zien hoe dit er uit zag? Bekijk de foto’s via onderstaande link.

Als voorvechter voor goed werkgeverschap willen we laten zien dat het simpel kan zijn om met een bedrijf als Nedflex ontspannen te raken. Meer weten? Neem contact op met een van onze accountmanagers via 0229 282 999 of kijk op www.ispayrollietsvoormij.nl.

 

Post a Comment

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. Als u een bericht achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Heeft u vragen? Wij zitten er klaar voor!

Uw naam
Beschrijf uw vraag
We zijn online
Feedback

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze chat te beoordelen?

Hebben we u goed geholpen?