Nedflex Westland

Nedflex Westland is een dynamisch en gedreven uitzendbureau in Voorburg (Den Haag). Vanuit ons pand in Voorburg dragen wij zorg voor het succesvol koppelen van werkzoekende sollicitanten aan bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Nedflex Westland heeft ruim ervaring met het leveren van mensen voor asbestsanering- en sloopprojecten. Wij tonen ons al jaren een betrouwbare partner voor klanten in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland. Dagelijks werken er mensen via Nedflex Westland als DTA (Deskundig Toezichthouder Asbest), DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar) of sloper in het hele land.

De afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid. Wij verwachten onze activiteiten de komende maanden uit te breiden naar andere, aanverwante branches.

Verzekerd van kwaliteit

Wie kiest voor samenwerking met Nedflex Westland, is verzekerd van kwaliteit. U bent verzekerd van de juiste mensen op de juiste plek (en dat binnen afzienbare tijd) en van een correcte administratieve afhandeling. Nedflex Westland beschikt over NEN en CROP certificaten. Moedermaatschappij Nedflex, die de verloning en administratieve afhandeling verzorgt, is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Ik zoek personeel

Nedflex Westland is dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar ervaren asbestsaneerders en slopers. Zelf uw werving en selectie verzorgen is natuurlijk een optie, maar dit uitbesteden bij ons bespaart u tijd en geld. Wij garanderen u dat u ‘onder de streep’ voordeliger uit bent. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van goede krachten.

Hoe gaat het in zijn werk? Binnen enkele werkdagen na het eerste contact presenteren wij u een reeks geschikte kandidaten uit ons netwerk. Van de kandidaat op wie uw keuze valt, nemen wij alle administratieve handelingen én risico’s op ons. U hoeft alleen de gewerkte uren door te geven.

Onderdeel van Nedflex

Nedflex Westland is een franchisevestiging van Nedflex. Dat wil zeggen dat het hoofdkantoor zorg draagt voor de verloning en een correcte administratieve afhandeling van al onze werkzaamheden en kandidaten. Nedflex is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Ook kunnen wij in ons dagelijks werk gebruik maken van de expertise van Nedflex, dat ruim 20 jaar ervaring heeft in de uitzendbranche.

De voordelen voor u:

  • U beschikt bijna a la minute over geschikte krachten voor die ene grote klus, voor die vervanging binnen uw organisatie, of voor specifieke werkzaamheden;
  • U heeft geen administratieve lasten of kosten;
  • U draagt geen werkgeversrisico – Nedflex is immers werkgever;
  • U bent maximaal flexibel omdat de arbeidsovereenkomst te allen tijde kan worden beëindigd;
  • U kunt online de gewerkte uren doorgeven en altijd en overal de facturen inzien.

Ik zoek werk

Nedflex Westland is altijd op zoek naar geschikte kandidaten. Dus, ben je op zoek naar werk als DTA, DAV of sloper, mail je gegevens dan naar westland@nedflex.nl. Wij nemen dan snel contact met je op voor een afspraak.

Wij beperken ons overigens niet tot alleen deze twee vakgebieden. Ook als je in de technische-, agrarische-, transport- of dienstensector aan het werk wilt: wij gaan voor je op zoek naar de baan die het best bij je past. Meld je aan via het contactformulier onderaan de pagina en geef onder meer aan

  • In wat voor soort werk je geïnteresseerd bent
  • Welke diploma’s je bezit
  • In welk gebied je wilt werken
  • Hoeveel uur je per week beschikbaar bent