Wat is payrolling?

Payrolling is het uitbesteden van al uw administratieve en juridische werkzaamheden die u heeft als werkgever. Uw werknemers komen bij Nedflex op de payroll te staan en wij worden de juridische werkgever. Maar nog veel belangrijker: u heeft minder risico’s tegen minder kosten.

Onze specialisten komen graag een keer bij u langs om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan.

Ontzorgen

Nedflex ontzorgt u door alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen te nemen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Juridisch werkgever

Nedflex wordt dus juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie,  doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij regelen het.

U blijft wel de kapitein op uw eigen schip. U werft, selecteert en beoordeelt uw medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met uw team. Op die manier behoudt en onderhoudt u zelf de band met uw werknemers.

Minder kosten

Door goed werkgeverschap en een strak verzuimbeleid behalen wij voordelige premies en afdrachten. Dit ziet u vervolgens weer terug in het uurtarief. Over dit tarief maken we overigens vooraf duidelijke afspraken. U ziet direct wat uw loonkosten zijn – geen verrassingen achteraf.

Starten met Payrolling?

Hier moet u op letten!

Wanneer u overweegt om flexibele medewerkers op de payroll te plaatsen, zijn er een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten. Werkt de payroller samen met uw branchevereniging en is de payroller lid van de ABU of NBBU? En biedt de payroller bijvoorbeeld ook hulp en advies bij juridische vraagstukken en HR-vraagstukken?

In de video laten we zien wat de belangrijkste zaken zijn waar u op moet letten wanneer u voor payrolling kiest.

Is payrolling iets voor mij?

Weet u (nog) niet zeker of payrolling geschikt is voor uw bedrijf? Doe de test!