Waarom Nedflex?

Nedflex is één van de grootste en snelst groeiende spelers in de Nederlandse payrollbranche en de enige die intensief (én exclusief) samenwerkt met brancheorganisaties als LTO Arbeidskracht, Koninklijke Horeca Nederland, RECRON en Recreatie Nederland. In een branche waarin transparantie en ontzorgen centraal staan, toont Nedflex voortdurend aan een vernieuwende en betrouwbare partner te zijn voor ondernemers.

15 jaar ervaring

Nedflex heeft ruim 15 jaar ervaring met het verlonen van personeel en juridisch werkgeverschap. Wij hebben gespecialiseerd personeel in dienst en zijn altijd op de hoogte van de laatste regelgevingen en wetsveranderingen.

Betrouwbaar

Bij Nedflex betaalt u een vooraf vastgesteld uurtarief, zo ziet u meteen wat u kwijt bent per uur – geen verrassingen. Dat Nedflex een betrouwbare partner is, blijkt onder meer uit het feit dat wij volledig gecertificeerd ABU-lid zijn en dat brancheorganisaties als Koninklijke Horeca Nederland, RECRON en Recreatie Nederland voor ons hebben gekozen als exclusief payrollingpartner.

ABU, NEN en VCU

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. U kunt erop vertrouwen dat u zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor uitzendkrachten. Nedflex is bovendien NEN 4400-1 gecertificeerd. Met dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Nedflex is tevens VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat uw medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent.

Nedflex Zorgverzekering: laagste premie, geen eigen risico

Nedflex biedt ondernemers sinds april 2014 de kans om te profiteren van de meest uitgebreide én voordelige zorgverzekering van Nederland. Indien u bij ons collectief bij Avero/Achmea bent aangesloten, betaalt u gegarandeerd de laagste premie, terwijl uw werknemers geen eigen risico hebben. Nedflex biedt deze zorgverzekering los aan – hij is dus ook beschikbaar voor ondernemers die geen gebruik maken van de payrolldiensten van Nedflex.

Gratis planningssoftware

Nedflex denkt graag met u mee, om uw bedrijfsvoering zo optimaal te laten verlopen. De Nedflex Planner is een exclusief voor ons ontwikkelde tool, waarmee u al uw bedrijfsprocessen tot in de puntjes kunt beheren, van urenregistratie en het bijhouden van personeelsdossiers tot debiteuren- en crediteurenbeheer. En, omdat alle data online wordt opgeslagen, kunt u altijd en overal beschikken over de gewenste informatie. U heeft uw complete administratie overal bij u. Over gemak gesproken.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. Als u een bericht achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
Inloggen

Heeft u vragen? Wij zitten er klaar voor!

Uw naam
* E-mail
* Beschrijf uw vraag
We zijn online
Feedback

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze chat te beoordelen?

Hebben we u goed geholpen?