Vacature: Verdeler/Logistiek Medewerker (Avenhorn)

Fulltime

Standplaats: Avenhorn

Ga jij ervoor zorgen dat ons dagelijks brood elke ochtend vers in de grootste supermarkten ligt? Wij zoeken verdelers/logistiek medewerkers! Als laatste schakel in het logistieke proces, van ambachtelijke productie tot verse broden in de supermarkt, ben jij onmisbaar.

Wat houdt de functie in?

Als verdeler/logistiek medewerker verdeel jij de verse voorraden en zet jij deze gereed voor transport naar de winkels. Het is belangrijk dat dit nauwkeurig gebeurt, want een verkeerde voorraad voor een supermarkt heeft natuurlijk vervelende gevolgen. Aan de hand van de orderlijsten zorg jij dat de benodigde voorraad op de juiste locatie staat, klaar voor het inladen in de vrachtwagens zodat onze chauffeurs deze door heel Nederland kunnen bezorgen.

Wat jij daarvoor in huis moet hebben?

 • Je bent een dagmens én een nachtdier. Je gaat namelijk in ploegen werken. Hier tegenover staat een leuke toeslag;
 • Je hebt een goede concentratie, er komt veel tel- en check, check, dubbelcheck werk aan te pas. Goed kunnen hoofdrekenen is dus belangrijk!;
 • Het werk vraagt fysiek wat van je. Je staat, tilt en verplaatst de hele dag. Het is dus belangrijk dat je fit bent;
 • Vanwege de snelheid van de productie in de bakkerij kan het werk soms hectisch worden. Het is belangrijk dat je stressbestendig bent en in deze situaties goed kan schakelen.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime baan bij een familiebedrijf met een prettige werksfeer!;
 • Het betreft een functie voor een langere periode, je wordt echt onderdeel van het vaste team;
 • Het salaris start op €10,53. Daar bovenop komt een leuke toeslag:
  00.00 u – 04.00 u = 137%
  04.00 u – 06.00 u = 134%
  06.00 u – 18.00 u = 100%

Solliciteren

Nu je bij dit laatste punt bent aangekomen, klonk deze vacature waarschijnlijk als de perfecte baan voor jou. Wij horen graag dé reden waarom wij jou zouden moeten aannemen, stuur dit naar contact@bakkerswerk.nl.

Heb je voor ons nog vragen? Bel gerust naar 06 52377216, wij nemen graag de tijd om jou enthousiast te maken om te komen werken voor Bakkerswerk. Tot snel!

Plaatsing: Partners