vacature vrachtwagenchauffeur

Vacature: (Trailer) Chauffeurs

(Trailer) Chauffeurs

Fulltime – Parttime: 24uur – 38uur per week
Standplaats: Geldermalsen

Wat houdt de baan eigenlijk in

Voor een van onze opdrachtgevers, in dit geval een grote industriële bakkerij in Geldermalsen zijn wij opzoek naar (trailer) chauffeurs. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het dagelijks op tijd aanleveren van de producten bij de afnemers. Naast dagvers brood levert de opdrachtgever dagelijks in het hele land bake-off producten en regionale lekkernijen. De opdrachtgever behoort tot de meest moderne industriële bakkerijen van Nederland.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Een rijbewijs C en code 95;
  • Klant- en servicegerichtheid;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Wat geven wij daarvoor terug?

  • Een afwisselende baan in een gezonde organisatie met goede arbeidsvoorwaarden conform de cao voor het bakkersbedrijf;
  • Parttime werken en op oproepbasis behoort tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

In 25 jaar heeft Nedflex zich ontwikkeld tot één van de grootste en snelst groeiende specialisten op het gebied van payrolling, backoffice en uitzenden. Nedflex is een creatieve en dynamische organisatie die actief is in de markt van flexibele arbeid. Wij verzorgen de backoffice van zo’n 25 uitzendorganisaties in heel Nederland en zijn marktleider op het gebied van payrolling in de agrarische sector.  Daarnaast biedt Nedflex op maat gemaakte Inhouse uitzendconcepten.

Wanneer begin je?

Zo snel mogelijk natuurlijk! Ben jij onze nieuwe productiemedewerker? Dan zien we je motivatie en cv graag tegemoet per e-mail naar n.vanegmond@nedflex.nl. Plaatsing: Partners