High Five

Vacature: Recruiter (Amsterdam)

Recruiter (Amsterdam)

Fulltime: 38 uur per week
Standplaats: Amsterdam

INDIVIDU kan iemand gebruiken die durft te gaan. Waar naartoe durft te gaan? Naar alles wat te maken heeft met werving & selectie en het vergroten van onze naamsbekendheid. Met jouw gezelligheid en warmte weet jij mensen te binden aan onze organisatie, jij bent tenslotte het gezicht van onze zaak. Je werkt in een klein team, maar voelt je nooit alleen. Allround inzetbaar zijn klinkt voor jou als muziek in de oren, want jij wil tenslotte alles leren over de uitzendbranche. Als functienaam gebruiken we Recruiter, maar door de veelzijdigheid zou Intercedent ook zeker niet misstaan.

Ik hoor je denken, hoezo staat er een INDIVIDU vacature open via Nedflex? Nou, INDIVIDU is een onderdeel van de Nedflex Holding, dus we worden collega’s.

Wat ga je doen? 
’s Morgens aangekomen op Amsterdam Centraal word je begeleid langs wegwerkzaamheden door verkeersregelaars die jij hebt geplaatst bij onze klant. Uiteraard begroet je ze vriendelijk en loop je richting ons statige pand op de Prins Hendrikkade. Je kletst gezellig bij met je collega’s en start jouw computer op. Om 10:00u zal de eerste sollicitant, die jij uiteraard hebt geworven, binnenlopen. Tot die tijd werk je je ingekomen mailtjes bij. Ondertussen belt een klant op met een paar korte vragen, deze klant ken jij inmiddels goed dus de vragen zijn voor jou piece of cake.

Zodra het tijd is voor lunch loop je met een collega even naar de Zeedijk om een lekker broodje te halen en tegelijkertijd je benen te strekken.

Na deze frisse neus staan er nog een aantal administratieve taken op de planning, een paar kandidaten wachten nog op de juiste papieren, je vraagt nog enkele scholingsvouchers aan en voert uitzenduren in het systeem. Dan installeer je je even in een aparte ruimte om kandidaten te bellen die je nog even wilt herinneren aan de training die zij morgen zullen volgen en waar jij ze voor hebt aangemeld. Met jouw spontaniteit en mensenkennis heb je in no time een band met de kandidaten waardoor stimuleren en enthousiasmeren voor jou een makkie is.

Het einde van de dag nadert en er staat nog genoeg op jouw takenlijst, maar toch wil je nog even tijd maken voor marktonderzoek. Waar kunnen wij nog op inspelen en waar moeten wij bij zijn? Jij vindt het!

De dag vloog voorbij, nog niet alles is gedaan, maar hé, morgen weer een nieuwe dag.

Wat heeft onze nieuwe Recruiter in zich?

 • Jij hebt je woordje klaar, zowel uitzendkrachten als klanten en andere partijen gaan jou namelijk bellen;
 • Geen Social Media kanaal in onbekend voor jou, dit hou jij voor INDIVIDU up to date;
 • Begeleidingsvaardigheden, want je moet kunnen enthousiasmeren!;
 • Natuurlijk willen wij omzet maken, dus een commercieel oog hebben is belangrijk, jij gaat zien wat de klanten nodig hebben en waar wij winst kunnen behalen;
 • We werken in een klein team, dus zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen is voor jou geen probleem;
 • Doordat je een allround functie uitvoert zal geen dag er hetzelfde uitzien, dit vraagt de nodige flexibiliteit;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, of je hebt een persoonlijke chauffeur. Op beurzen ben je namelijk aanwezig met de nodige merchandise, dit is gemakkelijker te vervoeren in een auto dan met het openbaar vervoer.

Wat bieden wij?

 • Voldoende kennis van de uitzendbranche, die wij graag met jou delen;
 • Salaris, uiteraard. Deze is gebaseerd op jouw ervaring;
 • Wekelijks vers fruit;
 • Een goed bereikbare werkplek, op 3 minuten lopen van Amsterdam Centraal;
 • Genoeg ruimte en vrijheid om je functie uit te voeren;
 • Hele leuke collega’s, niet alleen in Amsterdam maar ook bij ons zusterbedrijf Nedflex;

Wie zijn wij?
Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met het begeleiden van verkeer en publiek in de grootste steden van ons land. Zo zijn wij dagelijks actief in openbare ruimtes van Amsterdam en werken wij samen met partijen als GVB, KWS, Ballast Nedam, Dura Vermeer, Strukton, Waternet, Bam, Boskalis en de Amsterdam ArenA. Check onze site om ons nog beter te leren kennen.

Dit is zo leuk, ik wil solliciteren!
Mail dan vandaag nog naar solliciteren@nedflex.nl, dit hoeft niet formeel, je mag beginnen met Hallo Linda. Linda is onze Recruiter en ziet graag een leuke motivatie tegemoet en natuurlijk jouw cv. We streven ernaar om binnen 5 dagen reactie te geven. Tot snel! Plaatsing: Intern