Nedflex agrarisch payrolling graan

Vacature: Productiemedewerkers Bakkerij (Geldermalsen)

Productiemedewerkers Bakkerij

Fulltime – Parttime: 24 uur – 38 uur per week
Standplaats: Geldermalsen

Wat houdt de baan eigenlijk in?

Voor een van onze opdrachtgevers, in dit geval een grote industriële bakkerij in Geldermalsen, zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood, dat elke dag weer vers in schappen moet liggen. Naast dagvers brood levert de opdrachtgever dagelijks in het hele land bake-off producten en regionale lekkernijen. De opdrachtgever behoort tot de meest moderne industriële bakkerijen van Nederland.

Wat mag je gaan doen?

  • Meewerken aan de productie van brood dat dagelijks vers in de schappen ligt van de grootste supermarkten van ons land. Ons ‘dagelijks brood’ dus.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Enige mate van zelfstandigheid;
  • Eigen vervoer;
  • Stressbestendigheid, enthousiasme, motivatie, collegiale instelling, initiatief en oplossingsgerichtheid;
  • Weten van aanpakken en doorzetten;
  • Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Beheersing van de Nederlandse taal.

Wat geven wij daarvoor terug?

Een afwisselende baan in een gezonde organisatie met goede arbeidsvoorwaarden conform de cao voor het bakkersbedrijf.

Wie zijn wij?

In 25 jaar heeft Nedflex zich ontwikkeld tot één van de grootste en snelst groeiende specialisten op het gebied van payrolling, backoffice en uitzenden. Nedflex is een creatieve en dynamische organisatie die actief is in de markt van flexibele arbeid. Wij verzorgen de backoffice van zo’n 25 uitzendorganisaties in heel Nederland en zijn marktleider op het gebied van payrolling in de agrarische sector.  Daarnaast biedt Nedflex op maat gemaakte Inhouse uitzendconcepten.

Wanneer begin je?

Ben jij onze nieuwe productiemedewerker? Dan zien we je motivatie en CV  graag tegemoet per e-mail naar n.vanegmond@nedflex.nlPlaatsing: Partners